Adidas Shorts Blå

Adidas Shorts Blå Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Shorts Blå, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Den forgangne uge har tæret på Tines kræfter, Et slemt halsonde fik den ellers smækre pige til at spytte blod, og det kunne høres under dagens pressemøde, - Min stemme er meget slidt, og jeg er blevet ret hæs, siger Tine, da SE og HØR møder hende i DR Byen, De sidste 5 dage har den stået på konstant øvning, Temaet til denne uges liveshow er nemlig James Bond, og Tine har valgt en af de helt svære: adidas shorts blå "Licence To Kill" fra 1989 med Gladys Knight, - Den har en meget høj tone, som jeg har arbejdet intenst med, Men jeg er klar til i showet, siger Tine selvsikkert, Alle deltagerne bliver denne gang akkompagneret af DR Big Band, Soulshock/grupper: The Fireflies: For Your Eyes Only - Sheena Easton Remee/15-24: Jesper: A View To A Kill - Duran Duran Anna: Tomorrow Never Dies - Sheryl Crow Tine: Licence To Kill - Gladys Knight Pernille/25+: Thomas: You Know My Name - Chris Cornell.

Første juledag er der premiere på ”Villads fra Valby”, hvor lille Luca Reichardt Ben Coker på syv år spiller Villads, der skal begynde i skole for første gang, Det er historien om store omvæltninger for en seksårig knægt, hvor legetiden med nye venner skal passes sammen med gamle venner, Der er heller ikke det nemmeste for en fræk knægt som Villads at forstå skolelærerens mange mærkelige regler, som kan tolkes adidas shorts blå på mange forskellige måder, Men filmen har stadig den hjertevarme, som man kender det fra blandt andet ”Min søsters børn” og ”Krummerne”..

Lige netop ”Krummerne: Alt på spil” fra sidste år har Luca også haft en rolle i, Han spillede rollen som unge Grunk, og det var hans første filmrolle efter at have prøvet kræfter med reklamefilm, - Det var sjovt at lave den her film, I den her skulle jeg være frækkere, end jeg var i ”Krummerne”, Og her skulle jeg også have hovedrollen, og det skulle jeg ikke have i ”Krummerne”, Der adidas shorts blå er kun syv scener, som jeg ikke er med i i den her, fortæller Luca til SE og HØR, Læs også Mød Danmarks nye barnestjerne.

Men selvom det kan være sjovt at lave film, så har det ikke kun været morsomt for Luca at blive genkendt på gaden. Det kan påvirke venskabet i en ung alder. - Engang så kaldte hele skolen mig for Grunk. Og engang i starten, da Krummerne lige var kommet ud, så stod der folk hele vejen rundt om mig i en cirkel. Da spurgte de mig om alt muligt. Så gik min ven Oscar væk, fordi der stod så mange mennesker omkring mig, så gad han ikke lege med mig. Men vi er stadig venner, fortæller Luca til SE og HØR.

Luca startede med at lave reklamer allerede som fireårig, da en ven af familien fik ham ind i modelbranchen, Det er både blevet til en billedreklame for Fætter BR og en reklamefilm for Lego Duplo for lille Luca, Senere var han til audition som Grunk i ”Krummerne”, hvor han fik rollen, og det har i dag landet ham en adidas shorts blå hovedrolle i ”Villads fra Valby”, Læs også Lukas Graham vinder talkshow-afstemning i USA Men på trods af den kedelige oplevelse med Oscar, så har det på ingen måde kvalt drømmene for Luca om at lave flere film, For hvis det står til ham, så vil han gerne til det store udland..

- Jeg vil gerne være skuespiller, hvis jeg kan. Altså, det er ret svært at blive skuespiller, når man bliver stor. Jeg kunne godt tænke mig at blive filmstjerne ovre i USA. For det er der, man tjener flest penge. Jeg tror også, at det ville være sjovt at lave film et andet sted, forklarer Luca til SE og HØR og understreger, at han selvfølgelig ikke laver film for pengenes skyld. Film er også et emne, der går igen, når der bliver spurgt ind til hans julegaveønsker. Læs også Bliv popstjerne med Katy Perry

- Jeg ønsker adidas shorts blå mig sådan en dinosaurfigur, Har du set ”Jurassic World”? Det er en Indominus Rex, sådan en hvid dinosaur, siger Luca til SE og HØR og tilføjer, at han godt kunne tænke sige at spille med i en ”Jurassic World”-film, Den bedste julegave gennem tiden, som Luca kan komme i tanke om, var en fjernstyret bil, han engang fik hjemme hos sin mormor af julemanden, Den bil var sjovt nok også fra ”Jurassic World”-universet, Læs også Min stræben efter succes har knust mange venskaber.

Luca ved endnu ikke, hvornår han skal være med i adidas shorts blå en film igen, Hans mor, Lotte, forklarer, at det kommer an på, hvor godt ”Villads fra Valby” klarer sig i biografen, Men Luca er bestemt klar, hvis en filminstruktør skulle få brug for ham, Der er premiere på ”Villads fra Valby” den 1, juledag, 25, december, i biografer landet over, Du kan se en trailer til filmen her:.Seneste