Nike Zoom

Nike Zoom Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Nike Zoom, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Ahhh, du kender helt sikkert den gode følelse af håret, der skummer, når du kommer shampoo i, og den dejlige duft, der kommer bagefter, når håret er tørt, Men det sker ikke i 33-årige Lucy Aitken Reads hus, Hun har ikke brugt shampoo i tre et halvt år, og det får hendes børn heller ikke lov til, I stedet bliver der slået et æg ud på hovedet sammen med noget eddike, og det, siger hun, holder nike zoom håret rent i ti dage, Sammen med sin mand, Tim, har hun to børn – Ramona på fire år, som fik vasket hår med shampoo i nogle måneder, og Juno på to år, som aldrig har mærket shampoo på hoved eller krop..

I starten troede hendes mand dog, at hun var blevet tosset, da hun fortalte om sin nye ide med æg og eddike i stedet for shampoo, - Han kiggede på mig, som om jeg var blevet sindssyg, Og nike zoom han sagde: ”Lucy, er du blevet fuldstændig tosset?”, Folk har kaldt mig ting som ”beskidte ko” og meget værre, men jeg lader mig ikke påvirke af de negative kommentarer, siger Lucy til Mirror, - For hver negativ kommentar, så får jeg så mange flere positive kommentarer fra folk, som fortæller, hvor glade de er for at havde droppet shampoo også – og de følger min ”No Poo”-mission, siger Lucy, der har en blog om livet uden shampoo..

- Jeg var selv afhængig af shampoo før det her, Og jeg følte mig faktisk ulækker, hvis jeg ikke vaskede hår hver anden dag, Men nike zoom så læste hun en artikel om, hvor mange skadelige kemikalier, kvinder bruger i deres hår, - Jeg var helt forfærdet, og jeg besluttede, at det ikke skulle være mig længere, Jeg har altid troet, at jeg brugte økologisk, sund shampoo, men da jeg tjekkede flaskerne, var de fulde af syntetiske kemikalier, jeg aldrig havde hørt om, Jeg var lige blevet mor på det tidspunkt, og min datter Ramona var bare nogle måneder, og når jeg så på hende, virkede hun bare så lille og sårbar, Så det gjorde mig endnu mere målrettet – og jeg ville ikke bruge flere kemikalier..

Efter familien har droppet shampoo, mener Lucy, at det kun har været en fordel - Mit hår har aldrig været sundere. Jeg plejede at have forfærdeligt hår. Nu er det silkeblødt, siger Lucy, og fortæller, at flere andre, hun kender, droppede shampooen, da de så hendes flotte resultater. Hendes mand plejede at døje med skæl, men det fortæller hun også er blevet meget bedre. Læs også Helena Christensen vasker aldrig hår Det er selvfølgelig ikke kun i håret, at familien ikke bruger kemikalier længere. Lucy bruger også eddike til rengøring, og hun bruger ikke vaskepulver, men i stedet sæbenødder.

Hun indrømmer dog, at hendes hår nike zoom lugtede forfærdeligt I de første måneder efter, hun skiftede til æg og eddike, Men med vand og naturlige produkter rettede det sig ind, og hun kunne ikke drømme om at røre en flaske shampoo i dag, I dag vasker hun sit hår – kun i vand – to gange om ugen, og så kommer æg og eddike ind i billedet: - Hver 10, dag kommer jeg så æg og eddike i håret, Det er simpelthen fantastisk! NEW POST: On being in each other's pockets, and everyone's pockets http://lulastic.co.uk/bombaround-2/pockets-others/.

Melania Trump bliver måske USA’s førstedame og nu viser det sig, at den tidligere model har en fræk fortid. New York Post har fundet nøgenbilleder af Donald Trumps kone tilbage fra 1995. De erotiske billeder stammer fra det nu lukkede franske mandeblad Max. Den dengang 25-årige Melania Trump fik taget billederne tre år før hun mødte Donald. På et af billederne ligger hun nøgen og holder om en anden model, Emma Eriksson, der også er nøgen. Læs også Trumps taleskriver tager skylden

- Melania var super god, En fantastisk personlighed, og hun var meget sød overfor mig, fortæller manden bag billederne, fotografen Alé de Basse­ville, til avisen, Donald Trump forklarer, at den slags billeder er meget almindelige i Europa, - Melania var en af de mest succesfulde modeller, og hun fik taget mange billeder også forsider for store magasiner, Billedet blev taget af et europæisk magasin, før jeg nike zoom lærte Melania at kende, I Europa er billeder som det meget moderne og almindelige, siger præsidentkandidaten til New York Post..

Efter en lang og opslidende valgkamp med arbejde, arbejde og mere arbejde, ser DR's Kim Bildsøe-Lassen frem til omsider at få nogle fridage, - Det er hårdt, fordi det bare kører non-stop og fylder meget i hovedet, Men det er også enormt sjovt og fagligt udfordrende, Det er derfor, jeg har gjort det, fortæller Kim til Journalisten.dk, Se også: Galleri: Dejlige politiker-damer Den populære vært har knoklet i døgndrift under valget, Fra nike zoom tidlig morgen til sen aften - og nogle gange også ud på natten, Men nu står den altså på nydelse og ro, Bl.a, skal Kim ud og svinge køllen på golfbanen, - Jeg regner med at slappe af, sove, gå nogle runder golf og læse meget lidt i aviserne, siger han, DR's skærmtrold elsker at slå til boldene på golfbanen (Foto: All Over).Seneste