Adidas Campus Blå

Adidas Campus Blå Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Campus Blå, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

I galleriet herunder kan du lære skuespillerne lidt bedre at kende, Dictes tredje sæson Hønemor Lærke Winther kommer uden tvivl til at savne holdet bag Dicte og optage-dagene i Aarhus, Men den 40-årige skuespiller nyder også sin hverdag i hovedstaden, – Min kæreste Thomas har en gård oppe nordpå, I sommer købte vi ti kyllinger og har bygget en hønsegård, Det er meningen, de skal forsyne os med æg, Det er kælekyllinger, og vi har set film med dem og haft en kylling på maven, smiler Lærke, som adidas campus blå spiller Dictes veninde Anne i TV2-serien, der har premiere den 22, august..

Foto: Thomas Laursen 1 / 7 adidas campus blå Utålmodig single Den 38-årige skuespiller mener ikke selv, at han har meget til fælles med sin karakter Bo, – I de første to sæsoner er Bo meget tilgivende og rummelig i et parforhold, Han er meget mere tålmodig, end jeg er, Jeg er sådan en, der sætter foden ned og siger: ”Nu er det sådan, vi gør!”, Jeg ville ønske, at jeg kunne være mere rummelig ligesom ham, erkender Dar, der er single og far til sønnen Zidane på fem år, Foto: Thomas Laursen 2 / 7.

Ny Eks fra usa Den nye pige i klassen er Stine Stengade, som er Wagners (Lars Brygmann) ekskone, der vender hjem fra USA, – Det har været en kæmpe fornøjelse, og der har været drøn på, Vi har arbejdet hårdt, men det har også været sjovt, fortæller den 44-årige skønhed, der stadig holder sommerferie, – Jeg har været ved Vesterhavet i Lønstrup, som er en rigtig fin by, smiler skuespilleren, der bor alene med sin søn Svend på 13 år, Foto: Thomas Laursen 3 / 7 4 / 7 Angst for iben 23-årige Emilie Kruse har i tre sæsoner spillet Dictes datter Rose, – Da vi gik i gang med første sæson, var det ret angstprovokerende, at jeg adidas campus blå pludselig skulle sige mor til Iben, Men det gik hurtigt over, og efter et par dage tænkte man ikke over det mere, Jeg elskede ”Langt fra Las Vegas”, da jeg var yngre, så det var underligt lige pludselig at stå der med hende, fortæller Emilie, som har en god idé om, hvordan hendes fremtid ser ud, – Jeg er ikke i tvivl om, at jeg gerne vil være skuespiller – jeg skal bare finde ud af, hvordan jeg skal gribe det an..

Foto: Thomas Laursen 5 / 7 Badejern Den 59-årige herlighed spiller atter politibetjenten Wagner i den 3. sæson af krimiserien. Når han ikke arbejder, nyder Lars Brygmann at hoppe i bølgen blå. – Jeg bor lige i nærheden af Øresund, så der hopper jeg i vandet og svømmer 20 minutter om dagen. Det er dejligt. Jeg gør det også om vinteren, men så er det bare ned og op igen, fortæller den sympatiske herre, som blev skilt tidligere på året. Foto: Thomas Laursen 6 / 7 Stanglækker Dejlige Ditte Ylva vred hovedet af led på mange mænd, da hun forrige år deltog i ”Vild med dans”. Og skuespilleren er ikke blevet træt af at svinge stængerne. – Jeg danser stadig meget argentinsk tango, røber 39-årige Ylva, der spiller betjent Bendtsen i ”Dicte”.

Selv om Whitney Houston har tjent millioner på sin guddommelige sangstemme gennem årene, så døde hun ifølge underholdningssitet Radaronline uden guld på kontoen, Kilder fortæller til det amerikanske medie, at den 48-årige sangerinden var gået fallit, - Whitneys formue er væk, Folk i musikindustrien støtter hende, udtaler kilden, der også fortæller, at poplegenden for nyligt spurgte en ven, om hun kunne låne 500 kr, Læs også: Whitney Houston festede før døden - Hun ville være hjemløs, hvis der ikke var nogen, der hjalp hende, siger kilden endvidere adidas campus blå til Radaronline, Det begyndte allerede at gå ned ad bakke for Whitney Houston, efter hun spillede med i "Bodyguard" i 1992, De sidste 20 år har sangerinden brugt massevis af penge på stoffer og sprut, og så sent som sidste år, kom hun på en afvænningsklinik for sin kokainafhængighed..

Søs Gjørup Bæk fra De unge mødre har holdt på en hemmelighed i fem måneder. Hun og ekskæresten Jimmi, som er far til datteren Silke, har fundet sammen igen. - Det har været svært at give slip på hinanden. Vi så jo hinanden, hver gang han hentede Silke. Og nu har vi fået begravet stridsøkserne, og så skete det bare, forklarer den 18-årige mor. Natacha Nikita fra De unge mødre: Jeg får aldrig Remi hjem igen! Læs historien på udeoghjemme.dk Parret gik fra hinanden, da Silke var omkring et år - for omkring et halvt år siden. De sled simpelthen for meget på hinanden i forholdet. - Jeg var voksen nok til at få Silke, og det var han måske ikke. Han var slem til at gå meget i byen og være udenfor hjemmet, fortæller Søs. Nu har 23-årige Jimmi fået job som elektriker på et kraftvarmeværk. De lange arbejdsdage gør ham træt om aftenen, og han har også fået mere lyst til at være hjemme. Jimmi er blevet så meget hjemmemenneske, at han har købt et hus i Stoholm syd for Skive. Derfor afslørede Søs deres hemmelighed på facebook. - Vi har været sammen i fem måneder nu, hvor vi ses jævnligt. Og nu har han købt et hus, hvor vi alle sammen flytter ud, så det er ikke muligt at holde det hemmeligt mere, siger den unge mor. Den lille familie flytter ind i huset til september. Louise fra De unge mødre har kun én måneds barselsorlov. Læs hvorfor på udeoghjemme.dk

Det er lidt over et år siden Mascha Vang blev mor til lille Hollie Nolia, Og selvom hun for længst har genvundet sine veldrejede former, har hun ikke lavet nær så mange pirrende fotoserier, som hun "plejer", Hendes mange fans bliver dog ikke adidas campus blå snydt for lidt godt at kigge på hen over julen, Få Mascha som kravlenisse Mascha Vang har nemlig været i gemmerne, Her har hun fundet en serie med billeder, hvor hun giver den som fræk nissepige, Ligesom "The Julekalender", bliver man heller aldrig træt af et gensyn med Mascha Vang som nissepige, Se billederne her - og se galleriet af Maschas forvandling fra singlesild til hot alenemor..

Jamen er det ikke.., Michael Jackson? Jo, det er det da, Næh, vent nu lidt, Nej, det er sørme Sandra Bullock! Men måske er der hemmeligheder i Hollywood, som indtil nu har været holdt helt skjulte for omverdenen, Hvem er hvem? Håret, brillerne, næsen - og hudfarven! Alt matcher hos Sandra Bullock og Michael Jackson (Foto: All Over) For hold nu helt op, hvor er ligheden til at få øje på, når man ser billederne ovenfor af de to verdensstjerner, Om afdøde MJ og Sandra Bullock, som fortsat lever i bedste velgående, i virkeligheden har nærere relationer end hidtil kendt, får vi nok aldrig svar på, Men hvis den 48-årige amerikanske skuespillerskønhed pludselig toner frem som hvinende, lynspjættende og guddommeligt syngende popdronning - adidas campus blå så ved vi da, hvor hun har det fra....Seneste