Adidas Flux

Adidas Flux Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Flux, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Læs også Her er den nye teaser for ”Klovn Forever” Læs også Danmarks pinligste makkerpar tilbage: Casper og Frank klar med ny film Filmen får som sagt premiere 24, september, og SE og HØR har fået fingre i en håndfuld biografbilletter adidas flux til filmen, Så hvis du ikke er helt skræmt over filmens handling og indhold, kan du deltage i konkurrencen herunder, Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne, De heldige vindere bliver udtrukket onsdag den 30, september, Billetterne er gyldige fra den 19, oktober til og med den 16, november, Du deltager i konkurrencen nederst i denne artikel. .

En blot 14-årig dreng fra den indonesiske Java-provins er død, efter at han blev bidt af sit kæledyr: En kobraslange, Den unge dreng – kendt blot under navnet Aril – blev angiveligt bidt adidas flux i armen af den giftige slange, da han forsøgte at tage et billede af den, Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut! Aril nåede at dele to billeder på det sociale medie WhatsApp, hvor man kunne se både slangen og biddet – få timer senere døde han af giften, Det skriver det britiske medie Daily Mail..

Den tragiske hændelse fandt angiveligt sted den 11, december, hvor den unge dreng med få minutters mellemrum sendte to billeder på sin WhatsApp, Det første billede viste slangen, der formodes at være den, der gav ham det dødelige bid, Det første billede blev taget 9.50 lokal tid og viste, hvordan den giftige slange havde rejst sig med munden åben – klar adidas flux til at bide, Dens karakteristiske "hætte" bag hovedet var tilmed slået ud - et tegn på at slangen følte sig truet eller var klar til an angribe..

Billedet er taget klokken 09.50 og viser slangen, der formodes at have påført Aril det dødbringende bid. Foto: Privat Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut! Det andet billede blev blot taget blot fire minutter senere, klokken 9.54, og viste Arils blodige arm efter, hvad der formodes at være et slangebid. På billedet kan man også se, hvordan den unge dreng har forsøgt at stoppe giften fra at sprede sig ved at binde snørebånd stramt om sin arm. - Mellem liv og død, skrev han ifølge Daily Mail som kommentar til det sidste billede.

Aril forsøgte selv at standse giften fra at sprede sig med hjælp fra snørebånd, Foto: Privat En ven adidas flux – der muligvis havde modtaget beskederne – hastede hjem til Aril og sørgede for at få ham på hospitalet, Men da var det allerede for sent, Lægerne kæmpede hele dagen for at redde ham med hjælp fra modgift, men Aril døde klokken 22 samme aften, Aril ejede tilsyneladende flere slanger – deriblandt kobraen der regnes som en af de mest giftige og farlige i hele verden, Han var ifølge sin mor alene hjemme, da den tragiske hændelse fandt sted..

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut! Historien om Aril kommer blot tre måneder efter, at en russisk mand valgte at begå selvmord ved at lade en af sine slanger bide ham. Den ulykkelige mand, der var blevet forladt af konen, valgte endda at live-streame sine sidste minutter på jorden, mens han bønfaldt seerne om at kontakte hans ekskone. Du kan læse hele den rystende historie her.

Sammen med sin 26-årige kæreste Sæthór Kristjánsson bød Thomas Evers Poulsen venner og familie velkommen til dans og lækker mad i Albertslund, – Vi skal have tapas til både forret, hovedret og dessert. Min mor har lavet al maden, røbede fødselaren, – Jeg glæder mig til at sætte mig ned og nyde det, sagde danseren, der bød velkommen og præsenterede alle gæsterne, inden de gik om bord i de lækre retter.  Artiklen adidas flux fortsætter under billederne.., (Foto: Thomas Laursen).

Den glade fødselar har det seneste årti danset sig igennem en del kvinder i ”Vild med dans”, Og mange af dem er endt i nære venskaber, (Foto: adidas flux Thomas Laursen) Læs også Thomas Evers Poulsen: Jeg drømte om at blive kok Læs også Thomas Evers: Nyder kæresten i Miami Så Astrid Krag, Kirsten Siggaard, Lisbeth Østergaard, Dak Wichangoen, Anne-Mette Rasmussen og Christina Hembo var alle opsatte på at fejre 40-årsfyren med et brag, Astrid Krag inspicerede Lisbeth Østergaards gravide mave, Den 37-årige TV-vært føder sit andet barn til foråret..Seneste