Adidas Fodboldshorts

Adidas Fodboldshorts Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Fodboldshorts, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

To personer er blevet dræbt, og fire personer er såret under et skyderi på et universitet i Charlotte i den amerikanske delstat North Carolina, Det bekræfter de lokale myndigheder natten til onsdag dansk tid, skriver nyhedsbureauet Reuters, Ifølge redningsmyndighederne i Charlotte blev de to dræbte fundet døde på gerningsstedet, De fire sårede adidas fodboldshorts er bragt til behandling på hospitalet, To af dem er i livsfare, lyder meldingen, Det er endnu ikke oplyst, hvorvidt de dræbte og sårede er studerende eller ansatte på universitetet..

Politiet i Charlotte og Mecklenburg skriver på Twitter, at en mistænkt gerningsmand er i politiets varetægt, Politiet formoder, at den mistænkte har handlet alene, Ifølge lokale medier skal den anholdte selv være indskrevet som studerende på universitetet, De første meldinger om skyderiet blev ifølge tv-kanalen WBTV meldt til politiet klokken 17.45 lokal tid i nærheden af en administrativ bygning på universitetet, - Løb, gem jer, kæmp, Kom i sikkerhed adidas fodboldshorts øjeblikkeligt, skrev universitetet UNC Charlotte umiddelbart efter til sine studerende på Twitter..

Politiet lukkede og afspærrede efterfølgende universitetet og bad alle studerende og ansatte om at holde sig på afstand af gerningsstedet, Kort før klokken 20 lokale tid melder adidas fodboldshorts politiet på Twitter, at situationen på campus igen er under kontrol, Vi Lyles, der er borgmester i Charlotte, skrev tidligere på aftenen på Twitter, at hun var i chok, - Vi er chokerede over at høre, at der er en skudepisode på campus på UNC Charlotte, Mine tanker går til familierne til dem, der har mistet livet, de sårede, hele universitetet og dem, der modigt sprang til for at hjælpe andre..

Meteorer udgør en stor trussel mod Jorden, og risikoen for deres nedslag bliver slet ikke taget alvorligt nok. Det siger Jim Bridenstine, der er chef for den amerikanske rumfartsorganisation Nasa, tirsdag på en konference om emnet ifølge NBC News. - Det her handler ikke om Hollywood, det handler ikke om film, det handler ultimativt om at beskytte den eneste planet, vi lige nu ved, at der bor liv, siger han. En meteorit eksploderede i 2013 over den russiske by Chelyabinsk. Den indeholdt ifølge Bridenstine "30 gange så meget energi som atombomben ved Hiroshima". Omkring 1500 mennesker kom til skade ved episoden.

Bridenstine afslørede på konferencen, at Nasa 16 timer efter eksplosionen over Rusland så et endnu større objekt med retning mod Jorden, Det objekt ramte dog ikke vores klode, - Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle jer, at de her begivenheder er exceptionelt unikke, men det adidas fodboldshorts er de ikke, - De er ikke sjældne, de sker, Det er op til os at sikre, at vi identificerer, opfanger og følger alle de objekter nær Jorden, som kan udgøre en trussel mod verden, siger Jim Bridenstine ifølge NBC News..

Meteoreksplosionen som den over Rusland bør ifølge videnskabelige modeller finde sted med cirka 60 års mellemrum. Inden for det seneste århundrede har der dog været tre, fortæller Bridenstine. Nasa har et mål om at kunne opfange alle objekter med en diameter på 140 meter, som kommer nær Jorden. Rumfartsorganisationen er dog langt fra at nå det mål. Kun i omkring en tredjedel af tilfældene lykkes det. Jim Bridenstine opfordrer til, at flere internationale partnere deltager, så der kan oprettes et netværk, og målet kan nås. Lykkes det ikke at få opbygget sådan et, kan det få katastrofale konsekvenser, frygter han.

Når sirenerne hyler over hele landet onsdag middag, er der ikke fare på færde, Der er tværtimod tale om en årlig afprøvning af varselssirenerne, Men selv om de skal advare i tilfælde af alvorlig fare, kan omkring hver femte borger slet ikke høre de hylende toner, adidas fodboldshorts Det fortæller Lars Aabjerg Pedersen, kommunikationschef ved Beredskabsstyrelsen, Ifølge ham får de hvert år omkring 50-100 opkald på testdagen, - Vi får flest henvendelser fra folk, der ikke kan høre en sirene, Det kan være, fordi man bor et sted uden sirenedækning, vinden blæser i den anden retning, eller man er indenfor, siger han..

Der er over 1070 sirener i Danmark, De blev sat op over hele landet i begyndelsen af 1990'erne i byer med over 1000 indbyggere, Det svarer ifølge Lars Aabjerg Pedersen både dengang og i dag til, at cirka 80 procent af borgerne kan høre sirenerne, - Resten af befolkningen bor spredt ud over større landområder, og der vil politiet køre ud og advare folk, hvis det er nødvendigt, siger han, Den årlige afprøvning skal minde befolkningen om, hvordan sirenerne lyder, og hvad de betyder, Hvis sirenerne hyler for alvor, er det nemlig vigtigt at reagere, I så adidas fodboldshorts fald er der sket større ulykker eller katastrofer, som kan være til fare for et større antal mennesker..Seneste