Adidas Intersport

Adidas Intersport Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Intersport, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Svend-prisen kommer hjem og stå ved siden af en anden ”Svend”, - Jeg har allerede en Svend, som jeg modtog for adidas intersport nogle år siden for ”To verdener”, så den skal hjem og stå sammen med den.  Læs mere om Rosalinde Mynster.

Det var ikke en lille pispotte af en Fiat, der forleden blev voldsomt skadet på Kensington Square i London, Ejeren troede, hans adidas intersport bil holdt sikkert i det pæne kvarter, (Foto: All Over Press) Det var en derimod en Ferrari 458 Italia som fik en stor skade i den højre forende, da en lastbil kom alt for tæt på den parkerede kostbare bil, Bilen koster 1.395.000 kroner i Storbritannien, Dette syn gør ondt i hjertet på enhver fan af luksusbiler, (Foto: All Over Press) Skal man have den ud at køre på danske plader skal man virkelig være ved muffen og skal lægge 4,5 millioner kroner, Husene i det ekslusive kvarter, hvor bilen holdt parkeret koster i snit 71 millioner kroner, men ifølge Daily Mail bor ejeren ikke i et af de meget eksklusive huse, men havde blot parkeret bilen der, fordi han antog det for et pænt kvarter, hvor bilen kunne stå i fred, Der blev notret flittigt efter den dyre skade på Ferrarien, (Foto: All Over Press) Lastbilchaufføren var rystet efter den fejlslagne parkering, Forhåbentlig er han eller hans vognmand ordentligt forsikret og uden den helt store selvrisiko, så de ikke selv må til lommerne for at betale for reparatione af den kostbare Ferrari..

Der er spræl i ”Cafe Hack”-værten Søren Dahl, og adidas intersport han har altid været klar til at springe ud i nye eventyr, Siden sin spæde ungdom drømte han om at lave musik – noget som gjorde hans forældrene skeptiske oppe i Thy, Men Søren Dahl var ikke i tvivl om, hvilken vej han skulle gå, – Jeg er ikke håndværker, så for at undgå at blive sat til at bestille noget, som andre bestemmer, er det jo sjovere, selv at komme på noget, lyder det fra thyboen, der fortæller om sine mange projekter i sin nye erindringsbog ”Med fanden i hælene”..

Læs også Søren Dahl: Overgår alle andres lyttertal Derfor smøgede P4-værten ærmerne op sammen med sine venner, og underholdt thyboerne med nyopstartede revyer, og var samtidig med til at tage de spæde spadestik til Thyfestivalen Thy Rock. – Nogle vil sige, at min selvtillid aldrig har fejlet noget, men jeg har altid følt, at jeg skulle bevise noget, fortæller Søren, der er vokset op som efternøler i en søskendeflok på seks. Og selv om Dahl beskriver sit barndomshjem i Thy som kærligt, rystede familien ofte på hovedet, når Søren kastede sig ud i nye eventyr.

Læs også Radiovært til kongeligt bal: Som en festival – adidas intersport Det viste sig dog, da min far døde, at han havde klippet alt, hvad jeg havde lavet, ud af avisen, lige siden jeg var barn, Han havde jo været vældig stolt af mig, Vi skal være meget bedre til at rose hinanden, mens vi er i live, Det har jeg lært af skønhedseksperten Ole Henriksen, forklarer Søren Dahl, der mistede sine forældre som ung..

Hvis der er nogen, der har styr på design og interiør, er det Louise Dorph. Hun er fast ekspert i boligindretning på "GO’morgen Danmark", hvor hun morgen efter morgen deler ud af sine indretningsråd til danskerne. Tidligere har hun også været på skærmen for TV3, hvor hun som vært og indretningsekspert hjalp desperate danskere med at indrette deres hjem i programmet "Hjælp mit hus skal sælges". Og nu er hun klar med endnu en hjælp til de danskere, der mangler nyt liv i hjemmet. Louise Dorph har nemlig skabt sit helt eget interiørbrand, som hun har givet navnet ’A SIMPLE MESS’. Her har hun brugt det seneste år på at designe sin første kollektion, og nu kan du få fingrene i en del af den hamrende lækre kollektion, ved at deltage i konkurrencen nederst i artiklen.

Helt konkret kan du vinde en smuk vase i stentøj, Alia-vasen i keramik/stentøj, Paulina-vasen og bakkebordet Olivia, som du kan se herunder, Louise Dorph har selv udvalgt dette sæt, som vil blive et flot stilleben på ethvert sofabord, Kendetegnene for Louise Dorphs nye flotte kollektion er, at det adidas intersport er designet både simpelt og feminint, Der er plads til de enkelte detaljer, og derfor vil de smukke design passe ind i de fleste hjem, Stort set alle produkter i serien er produceret i hånden, og der er ikke brugt kunstige materialer, Samtidig er flere dele af kollektionen kun lavet i begrænset antal, så der er tale om en særdeles eksklusiv mulighed for at få fingrene i hendes kollektion..

Louise Dorph har valgt at kalde sit brand ’A SIMPLE MESS’, fordi det afspejler hendes egen forkærlighed for det simple og det smukke rod, - Jeg holder af at komme i hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der, Det er adidas intersport den slags rod, der giver et hjem varme og personlighed, siger hun.  Vind Louise Dorphs vidunderlige kalendergave, som du kan se detaljeret herunde, ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen..Seneste