Adidas K

Adidas K Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas K, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Piloterne hos SAS strejker fortsat, og det rammer flyselskabets aktiekurs mandag, Aktien faldt over seks adidas k procent mandag morgen, men ved middagstid er faldet begrænset til 2,7 procent, Det følger et fald på 4,6 procent fredag, Samlet er SAS' markedsværdi dykket med 363 millioner kroner til 4,7 milliarder kroner, siden SAS-piloterne i Danmark, Norge og Sverige gik i strejke fredag, SAS og piloterne har ikke kunnet blive enige om indholdet i en ny overenskomst, Der er mandag ikke aftalt nye forhandlinger mellem parterne, oplyser SAS og SAS Pilot Group, der organiserer hovedparten af piloterne i Norden..

Strejken har ført til massevis af aflysninger, og mandag og tirsdag er over 1200 flyvninger droppet, Tirsdag har strejken varet fem dage og kostet 2802 aflyste afgange, Stridens kerne mellem piloterne og SAS er løn og arbejdstid, Blandt andet ønsker piloterne en større grad af forudsigelighed, når det kommer til, hvornår de skal arbejde, og mere i lønposen, Hos Sydbank vurderer aktieanalysechef Jacob Pedersen, der følger flybranchen adidas k tæt, at strejken koster SAS omtrent 50 millioner kroner om dagen..

- SAS er i en situation, hvor tabene for den her strejke begynder at løbe op i et pænt trecifret millionbeløb, og det gør ondt, siger Jacob Pedersen, Han påpeger, at SAS står i et svært dilemma, hvor det er vanskeligt at finde en god løsning, - Man kan lade strejken køre videre, og det er dyrt, Alternativet er, at man begynder adidas k at imødekomme nogle af piloternes krav, men det kan potentielt blive endnu dyrere, fordi man så risikerer at sætte sit overskud over styr, siger Jacob Pedersen..

Han vurderer, at SAS kan blive tvunget til at spare penge andre steder i organisationen, hvis udgifterne til piloterne bliver hævet. - SAS har gennem de seneste året været nødt til at spare penge for at tjene penge. - Hvis det er sådan, at man begynder at give piloterne store lønstigninger, er man nødt til at se på, hvor der så kan spares penge i SAS' organisation, siger Jacob Pedersen.

I Spanien løb Socialdemokraterne søndag aften med sejren ved parlamentsvalget, Partiet kunne i Madrid fejre, at de med 123 mandater bliver ved magten, Vox kan sammenlignes med Dansk Folkeparti, De kæmper imod et multikulturelt samfund og vil smide adidas k illegale indvandrere ud af landet Valgets største succeshistorie på højrefløjen blev det højreorienterede og indvandringskritiske parti Vox, Det nystiftede parti kommer i parlamentet med 24 mandater, Kilde: Reuters, Det er første gang, siden den spanske diktator Franco døde i 1975, at et højrenationalt parti opnår at komme i parlamentet..

- Det her er blot begyndelsen. Vi fortalte, at vi indledte en generobring, og det er præcis, hvad vi har gjort. En generobring, som har placeret en stemme i parlamentet. Derfor kan jeg sige klart til hele Spanien, at Vox er kommet for at blive, sagde partileder Santiago Abascal efter det flotte valgresultat. Partiets succes skyldes især dets fokus på spørgsmålene om indvandring og en indskrænkelse af Cataloniens autonomitet. Det har været med mottoet 'Spanien frem for alt', Vox er gået ind i valgkampen. Det har ligeledes været med nationalistiske værdier som blandt andet styrkelse af grænserne, tyrefægtning, afskaffelse af fri abort og hjemsendelse af illegale immigranter.

- Prototypen på en Vox-vælger er en 45-årig mand adidas k med en mellemlang uddannelse, der tjener bedre end gennemsnittet, Nærmere en forretningsmand end en akademiker, Vox kan sammenlignes med Dansk Folkeparti, De kæmper imod et multikulturelt samfund og vil smide illegale indvandrere ud af landet, siger TV 2s korrespondent i Spanien, Jeppe Krogager, Journalist Tom Carstensen har i årevis beskæftiget sig med højrenationale partier i Europa, Han mener, at Vox’ popularitet primært hænger sammen med Cataloniens store ønske om at løsrive sig..

- De vil reelt afskaffe det meget store regionale selvstyre, man har i Spanien, Der adskiller de sig lidt fra andre europæiske partier, hvor det primært handler om indvandring og islam, I Spanien handler det mest om intern krise, vurderer Tom Carstensen, Med den borgerlige bloks samlede tilbagegang adidas k bliver Vox dog ikke den afgørende faktor i regeringsdannelsen, som partiet var spået inden valget, - Men det er et meget godt billede på, hvad der foregår rundt omkring i Europa, Der er paralleller til eksempelvis Italien, Vox vil ændre en lov, der fordømmer Franco-regimet, I Italien nægtede indenrigsminister Salvini for nyligt at møde op til en fejring af befrielsen fra Mussolini, På den måde er det også et opgør med, hvad man ellers har været enig om, At man ikke brød sig om de gamle fascistiske regimer, siger Tom Carstensen til TV 2..Seneste