Adidas ønskeskyen

Adidas ønskeskyen Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas ønskeskyen, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Imens begyndte rygterne og historierne at svirre blandt hendes tidligere kolleger på Rønne Centralsygehus: Var det virkeligt Elisabeth Wæver, som politiet havde anholdt? Var det virkeligt den afholdte og ambitiøse børnelæge, der havde sat ild til huset på Helsevej 10? Elisabeth Wæver fotograferet dagen efter sin anholdelse, Foto: Polfoto Elisabeth Wævers tidligere kolleger vidste godt, at hun det sidste år havde haft en affære med et af hospitalets ansatte, som hun havde mødt, mens adidas ønskeskyen hun selv var ansat der..

De vidste, at hun havde haft et seksuelt forhold til Bent Brandt Hansen – der var gift med Birgit Holm Hansen – det sidste års tid, Men hvad kollegerne ikke vidste, var, at Elisabeth Wæver ville have mere end blot en elsker, Hun ville have Bent for sig selv, og hun havde derfor forlangt, at han forlod sin kone – der selv arbejdede på Rønne Centralsygehus som hjertesygeplejerske – og sine to sønner, Det ville Bent dog ikke, Den 27, august – dagen før mordbranden – var Bent på kursus i København, Han mødtes med Elisabeth Wæver på kajen ved Langelinie om eftermiddagen, og adidas ønskeskyen her forklarede han én gang for alle, at forholdet definitivt var forbi..

Kort efter var Elisabeth Wæver på vej i flyveren mod Bornholm, Og kort efter var parcelhuset på Helsevej 10 brændt ned, Birgit Holm Hansen sad død og forbrændt i en stol i stuen, 4-årige Henrik lå død af kulilteforgiftning i sin seng, mens familiens ældste søn Søren lå stærkt forbrændt i haven, Elisabeth adidas ønskeskyen Wæver forlod selv huset uden at tilkalde hjælp, hun gik over en stubmark og ned til havet, hvor hun tog sig en dukkert, Herefter ringede hun til sin arbejdsplads på Herlev Hospital og forklarede, at hun ville blive forsinket..

Så tog hun morgenflyet til København klokken 09:05 og tog direkte på arbejde, hvor hun dog kun blev et par timer, før at hun tog hjem til lejligheden på Frederiksberg. Herefter gik hun i gang med at vaske tøjet, hun havde haft på dagen forinden, og hun gik til frisør for at få klippet de afsvedne lokker af. Dagen efter, tirsdag den 29. august 1995 klokken 17:45, blev Elisabeth Wæver anholdt i sin lejlighed på Frederiksberg. Sagen mod hende begyndte 21. oktober 1996. I retten blev der tegnet et billede af en yderst ambitiøs, velbegavet og selvsikker kvinde, der udadtil havde styr på sit liv og havde sunde interesser. Men ét sted krakelerede glansbilledet:

Elisabeth Wæver havde en mindre, psykotisk afvigelse i form af egoisme, hun var forkælet adidas ønskeskyen og havde en tendens til at reagere teatralsk, når hun ikke fik sin vilje, Og så var hun sygeligt jaloux, I retten fremhævede man blandt andet to tidligere tilfælde, hvor Elisabeth Wæver ikke ville lade en mand være i fred, efter at han havde gjort det forbi med hende, Desuden kunne anklageren fremhæve beviser for, at Elisabeth Wæver havde været i huset på Helsevej 10 den skæbnesvangre aften, og at hun havde forberedt turen hjemmefra..

Desuden vejede den hårdt kvæstede Sørens ord tungt i retten. Han havde inden sin død fortalt om ”damen, der stak ild på”. Samtidig havde han nået at forklare at han "måtte bruge alle sine kræfter på at komme ud”. Elisabeth Wæver blev idømt fængsel på livstid. Foto: All Over Ud fra Sørens vidneforklaring og de tekniske undersøgelser stykkede anklageren den skæbnesvangre aften sammen: Elisabeth Wæver var om aftenen den 28. august 1995 ankommet til parcelhuset, hvor Birgit Holm Hansen og hendes to sønner var alene hjemme.

I huset forgiftede Elisabeth Wæver elskerens kone med en stor portion morfin, som hun havde medbragt, Herefter stak hun ild til huset tre steder – og gik uden at tilkalde hjælp, I retten erkendte Elisabeth Wæver, at adidas ønskeskyen hun havde været i huset den pågældende aften, Men hun afviste alle anklager om at være skyld i branden, I stedet forklarede hun det hele som en trist ulykke, og at hun faktisk forsøgte at hjælpe Birgit Holm Hansen og de to sønner ud, men at det ikke lykkedes, Retssagen varede tre dage, På den sidste dag kunne statsadvokat Birgitte Vestberg ikke holde sin mening tilbage:.

”Et gammelt ord siger, at dén, der brænder, skal selv brændes, Sådan er det heldigvis ikke mere, men det er den groveste forbrydelse, jeg har oplevet, Tredobbelt drab ved indebrænding, To af ofrene var børn på fire og syv år, Det overgås kun af indebrænding af fire eller fem, Derfor bør Elisabeth Wæver straffes med fængsel på livstid", Og sådan blev det, Dommen blev senere stadfæstet af Højesteret, Elisabeth adidas ønskeskyen Wæver afsonede de første mange år af sin straf i Anstalten ved Herstedvester, Siden blev hun overført til kvindeafdelingen i Statsfængslet Østjylland..Seneste