Adidas Sko Lyserød

Adidas Sko Lyserød Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Sko Lyserød, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

- Det er ikke det, du tror, det er, tilføjer realitystjernen.  Artiklen fortsætter under billedet.  En undrende Jennifer Lawrence spørger Kim Kardashian ud om den fallos-formede makeup-pensel, Foto: YouTube - Det er SLET ikke det, jeg troede, det var, svarer Jennifer Lawrence med en lummer undertone i stemmen.  - Da jeg adidas sko lyserød lavede den, tænkte jeg ikke over, den var hudfarvet, så jeg forstår det godt, forklarer Kardashian.  VIDEO: Se Jennifer Lawrences interview med Kim Kardashian nederst på siden. .

- Det var ikke nødvendigvis det, at den er hudfarvet, der fik mig til at tro, at det var en dildo, afbryder en bramfri Lawrence.  - Normalt ser jeg jo mørkere farver, så..., svarer Kardashian og hentyder til, at hendes mand Kanye West er sort.  - Åh!, svarer Jennifer Lawrence, mens hun blinker og slår fingeren mod næsen for at vise, at hun forstår, hvad Kim Kardashian hentyder til.  Artiklen fortsætter under billedet.  adidas sko lyserød Penslen følger med i Kim Kardashians populære "Powder Contour & Highlight Kit", Foto: YouTube.

- Så det gik først op for mig, da jeg postede den på sociale medier, så tænkte jeg: "Åh sh*t, den ligner en dildo!", afslører Kim Kardashian, - Og du lagde ikke mærke til det, fordi den var så hvid, svarer Lawrence grinende.  Kim Kardashian lancerede sin makeup-linje KKW Beauty i sommer, og ifølge Time blev kollektionen revet væk på mindre end tre timer, og de adidas sko lyserød 300.000 stykker solgt makeup indbragte ikke mindre end 92 mio, kr.  Se hele interviewet med Jennifer Lawrence og Kim Kardashian nederst på siden. .

Kim Kardashian er ikke den eneste i realityfamilien, der sælger skønhedsprodukter. Hendes stedlillesøster Kylie Jenner sælger überpopulære læbeprodukter og har solgt for mere end 2,6 mia. kr. Ifølge Time er Kim Kardashian det rigeste medlem af Kardashian-Jenner-klanen. Kim Kardashian har et mobilspil, sine egne emojis ved navn Kimoji, der koster knap 13 kroner at downloade, ligesom hun har en abonnementsbaseret personlig app, der koster 19 kroner at abonnere på.  Hun er også executive producer på familiens succesfulde realityserie "Keeping Up with the Kardashians", og hun og manden Kanye West har også lige lanceret en børnetøjslinje ved navn TheKidsSupply. 

Privat danner Kim Kardashian par med Kanye West, som adidas sko lyserød hun blev gift med i 2014, Sammen har de datteren North og sønnen Saint, Parret venter deres tredje barn via surrogatmor i det nye år.  Se hele interviewet i videoen: Læs mere om Kim Kardashian West Kanye West.

To af de lækreste Hollywood-mænd fik sig en ordentlig rystetur. George Clooney og Ewan McGregor befandt sig nemlig på Puerto Rico, da øen blev ramt af et kraftigt jordskælv. Ingen af de to stjerner kom dog til skade i jordskælvet, som blev målt til 6,1 på Richterskalaen. De to skuespillere var i Puerto Rico i forbindelse med optagelserne til satirefilmen "Men Who Stare at Goats", som er en anti-krigsfilm. Jordskælvet var det kraftigste, der har ramt øen de seneste 20 år. Læs mere om George Clooney Ewan McGregor

Brylluppet med Allan Nielsen venter lige om hjørnet og med en veloverstået polterabend, er Tina Lund klar til at sige "ja" når det hele løber af stablen den 20, august, Læs også: Tina Lund: 4 forskellige bryllupskjoler SE og HØR var selvfølgelig på pletten, da den vordende brud nød sin sidste dag og aften inden hun bliver en gift kone, Læs også: Tina Lund ydmyget på Strøget Se alle billederne fra adidas sko lyserød den festlige dag i galleriet herunder: Læs mere om Tina Lund.

Om præcis seks måneder kan Lisbeth Østergaard og gemalen, Ralf Østergaard Christensen, fejre papirbryllup efter et år sammen som mand og kone, Det markerer TV3-værtinden på Instagram, hvor hun har delt et frækt bryllupsbillede fra parrets store dag i sensommeren, På billedet har Ralf Østergaard Christensen et solidt greb om Lisbeth Østergaards blottede lår, mens han giver hende et passioneret kys, Læs også adidas sko lyserød Lisbeth Østergaard udfordrer sin mor til rygestop Læs også Se Lisbeth Østergaards feriebilleder fra Thailand.Seneste