Adidas Sko Originals

Adidas Sko Originals Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Sko Originals, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Han har længe gået under navnet Vilsen, men nu afslører "Nybyggerne"-vinderne, hvad deres lille søn rigtigt hedder.  adidas sko originals Det skriver de i et nyt blogindlæg på deres blog.  Selvom det altså ikke er Vilsen, den lille dreng hedder, så er det stadig et navn med V, - Men det er hverken Villads, Villiam eller Viggo, Vores lille søn er nemlig en lille Villy. En dejlig én af slagsen endda, skriver Lise og Michael på bloggen.  Læs også "Nybyggerne"-vindere indlagt med sønnen Lille Villy er opkaldt efter sin oldefar, Michaels farfar. .

Det er godt nok en lille måneds tid siden, at den lille dreng kom til verden, men der er ikke nogen grund til, at Michael og Lise har holdt navnet hemmeligt, - Der har adidas sko originals sådan set ikke været den helt store grund til at vi har holdt tilbage med navnet, Men med så mange andre ting, kan vi godt lide at have det lidt for os selv, Til at starte med, i hvertfald, skriver parret på bloggen, Læs også "Nybyggerne"-vinder har født Du kan se flere billeder af Michael og Lise i galleriet herunder.

Nybyggerne - Lise og Michael Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 1 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 2 / 19 Lise og Michael adidas sko originals vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 3 / 19 4 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 5 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 6 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne".

Foto: Thomas Laursen 7 / 19 8 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 9 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 10 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 11 / 19 12 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 13 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 14 / 19

Lise og Michael vandt adidas sko originals drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 15 / 19 16 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 17 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 18 / 19 Lise og Michael vandt drømmehuset i "Nybyggerne" Foto: Thomas Laursen 19 / 19 Nybyggerne - Lise og Michael.

Hvad er noget nær det værste, der kan ske? At komme gående op ad den røde løber, mens du hiver lidt op i kjolen og kommer til at løfte lidt for højt, så alle - inklusive hele verdenspressen - kan se dine mere private dele af kroppen? Nej... Eva Longoria slår de fleste andre, der har været til bal uden trusser, med flere længder. Eva Longoria: Se hende kæle for missen Hun gjorde nemlig netop ovenstående på den røde løber i Cannes, men hun stoppede ikke der... Efter billederne at dømme var det nemlig lige netop dén tid på måneden. Derfor havde Eva Longoria gjort brug af en tampon, hvis hvide snor samtidig blev "flashet" for hele Cannes... Ups! Se det afslørende billede her - og se Hollywood-skuespilleren Seth Rogens reaktion på Twitter herunder. Seth Rogen morede sig på Eva Longorias bekostning på Twitter. (Foto: Twitter) Eva Longoria: Viser bryster

25-årige Caroline Wozniacki var klar til at blive gift med den nordirske golfspiller Rory McIlroy i 2014, Invitationerne var sendt ud, men Rory fik kolde adidas sko originals fødder og satte en stopper for både bryllup og forhold, Dengang var Caroline Wozniacki helt klar til at blive gift, men der er kommet andre boller på suppen, efter danskeren igen blev single, Læs også Caroline Wozniacki gik i gulvet efter slag Læs også Kollegaer håner Wozniacki: Overvurderet og en diva! Hun er efterfølgende blevet kædet sammen med flere mænd, men intet har rigtig udmundet sig i et forhold, og i et interview med Esquire siger hun, at hun slet ikke har tid til det lige nu..

- Nej … Altså på et tidspunkt vil jeg gerne finde en (mand, red.) - måske en sportsmand, måske ikke - og starte en familie, Men lige nu, så er det altså langt væk, siger hun og fortsætter: - Jeg er kun 25 år gammel, Og lige nu har jeg gang i alt for mange ting, lyder det fra den danske tennisbabe, Læs også Wozniacki underholder med Lukas Graham-nummer Der må ellers være masser af bejlere til den adidas sko originals smukke dansker - se hendes lækre galla-look her:  Wozniackis galla-look amfAR-galla.Seneste