Adidas Ultra Boost White

Adidas Ultra Boost White Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Ultra Boost White, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Jamie Dornan blev slået på målstregen, da det kom til, hvilken kendis der har Englands bedste numse, Vinderen "Rear of the Year" -konkurrencen blev nemlig Taylor Swifts kæreste Tom Hiddleston, og så måtte "Fifty Shades"-hunken se sig henlagt til en flot andenplads, Konkurrencen om Englands bedste kendis-røv har kørt siden 1976, men det var først i 1997, at der kom ligestilling i konkurrencen, for de første 21 år af konkurrencen var det kun kvindernes numser man kiggede på, Læs også Så lækker er Jamie Dornan adidas ultra boost white i ny "Fifty Shades"-film.

Var Jamie Dornan gået hele vejen og taget førstepladsen med sin numse, så var han kommet i fint selskab, Prisen er nemlig tidligere blevet vundet af Robbie Williams, Gary Barlow, Will Young, Daniel Radcliffe og Olly Murs.  Vores gæt er dog, at Jamie Dornan er ligeglad med prisen som årets bedste numse, han er nemlig på utallige lister blevet placeret som en af verdens mest sexede mænd, så det er bestemt ikke fordi, at han ikke hiver priser hjem for sit gode udseende.  Læs også "Fifty Shades Freed" er adidas ultra boost white færdigindspillet.

Synes du også, at Jamie Dornan har en lækker røv, eller vil du bare gerne se mere af den tæskelækre "Fifty Shades"-stjerner så er der masser af billeder af ham i galleriet herunder.  Så lækker er Jamie Dornan i ny Fifty Shades-film Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene adidas ultra boost white er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig, Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år, Foto: All Over Press 1 / 41.

Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig. Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år. Foto: All Over Press 2 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig. Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år.

Foto: All Over Press 3 / 41 4 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig, Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år, Foto: All Over Press 5 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i adidas ultra boost white Sydfrankrig, Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år..

Foto: All Over Press 6 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig. Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år. Foto: All Over Press 7 / 41 8 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig. Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år.

Foto: All Over Press 9 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig, Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år, Foto: All Over Press 10 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig, Og vi glæder os til adidas ultra boost white at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år..

Foto: All Over Press 11 / 41 12 / 41 Jamie Dornan og resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig, Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år, Foto: All Over Press 13 / 41 Jamie Dornan og adidas ultra boost white resten af holdet bag "Fifty Shades"-filmene er netop blevet færdige med indspilningerne i Sydfrankrig, Og vi glæder os til at se lækre Dornan, når "Fifty Shades Darker" får premiere til næste år..Seneste