Adidas Yeezy 500

Adidas Yeezy 500 Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Yeezy 500, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Terrorbevægelsen Islamisk Stat offentliggjorde mandag en video af gruppens leder, Abu Bakr al-Baghdadi, Frygten er, at vi i nær fremtid vil se større, koordinerede angreb på kirker i Europa Det er første gang, han optræder på video, adidas yeezy 500 siden han i 2014 udråbte det såkaldte kalifat fra talerstolen i en moske i den irakiske by Mosul, I videoen sidder al-Baghdadi med stort fuldskæg, sort tørklæde og korslagte ben, Ved hans side står en Kalashnokov-riffel, - Ærligt, så er islams krig mod korset og dets folk en lang kamp, Kampen om Baghuz er ovre, men den viste den kristne vildskab og brutalitet mod det muslimske samfund, siger al-Baghdadi blandt andet i videoen..

Ifølge den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp skal videoen vise, at al-Baghdadi stadig har magten over det islamiske kalifat, - Der har været en del forlydender om interne stridigheder i Islamisk Stat, Al-Baghdadi refererer blandt andet til terrorangrebet i Sri Lanka i påsken for at vise, at han stadig har kontrol over adidas yeezy 500 kalifatet, siger Magnus Ranstorp til TV 2, Han vurderer, at videoen, der tilsyneladende er optaget for nyligt, er ægte, men understreger, at eksperter lige nu er ved at undersøge optagelsen..

- Der er ikke noget i adidas yeezy 500 videoen, der indikerer, at den ikke skulle være ægte, Efterretningstjenester gennemgår nu videoen sekund for sekund for at se, om de kan finde ledetråde, der afslører, hvor han opholder sig, fortæller Magnus Ranstorp, Siden nedkæmpelsen af Islamisk Stats områder i Irak og Syrien har der været spekulationer om, hvor al-Baghdadi opholdt sig, Den mest udbredte teori er ifølge forskeren, at han har opholdt sig et sted i den syriske ørken omgivet af nogle få loyale mænd..

Al-Baghdadi er en af verdens mest eftersøgte mænd og er flere gange rygtet død under krigen i Syrien. Noget, den nye video synes at afkræfte, mener Ranstorp. Dusøren for al-Baghdadis pågribelse er på 25 millioner dollars og er udlovet af USA. Videoen er også det første livstegn fra al-Baghdadi, siden Islamisk stat mistede sit sidste territorium i Syrien, da terrorbevægelsen blev nedkæmpet i Baghuz. - Islamisk Stat er lige nu ved at samle kræfter efter nederlaget i Syrien og Irak. I løbet af det næste år har mellem 1000 og 1500 af kalifatets krigere afsonet deres terrordomme og vil blive løsladt fra fængsler verden rundt. Det er noget, der skaber bekymring i forskellige europæiske efterretningstjenester, siger Magnus Ranstorp til TV 2.

Han uddyber, at bekymringen især går på, at Islamisk Stat vil kopiere angrebene i Sri Lanka i påsken, hvor flere end 250 mennesker blev dræbt, og i hundredvis blev såret, - Siden 2015 har vi set en stigning af mindre, enkeltstående angreb fra Islamisk Stat, Frygten er, at vi i nær fremtid vil se større, koordinerede angreb på kirker i Europa, advarer Magnus Ranstorp, Den nye 18 minutter adidas yeezy 500 lange video er blevet offentliggjort af al-Furqan netværket, der er en af Islamisk Stats kommunikationskanaler på den krypterede beskedtjeneste Telegram..

Venezuelas oppositionsleder og selvudnævnte præsident, Juan Guaidó, siger, at han har sikret sig opbakning fra det venezuelanske militær i sin kamp for at vælte landets siddende præsident, Nicolás Maduro. Det siger han i en video, hvor han er omringet af adskillige soldater. Videoen er lagt på det sociale medie Twitter tidligt tirsdag morgen lokal tid. - I dag har vores væbnede styrker, modige soldater, modige patrioter, modige mænd valgt forfatningen og støttet vores kald, siger han i videoen.

- De nationale væbnede styrker har taget den rigtige beslutning, og de regner med støtte fra det venezuelanske folk, tilføjer han i et tweet, Den 35-årige oppositionsleder er i åbent opgør med præsident Maduro, Guaidó mener, at Maduros valgsejr sidste år i maj var ulovlig, Det har fået ham til at udnævne sig selv som midlertidig præsident, Det er ifølge ekstern lektor i international politik adidas yeezy 500 på Copenhagen Business School (CBS) Carlos Salas Lind et vendepunkt for situationen i Venezuela..

- Det er bemærkelsesværdigt, at oppositionslederen bliver støttet af militæret, Det viser, at der er noget i gang, som kan være betydningsfuldt, siger Carlos adidas yeezy 500 Salas Lind, som peger på, at den politiske udvikling i landet er inde i en betydende fase, - De næste timer er helt afgørende, Hvis det er generaler, der bakker op, vil de andre soldater tilslutte sig, Men hvis det er andre soldater, der står bag, så er det svært, siger Carlos Salas Lind, Oppositionsleder Juan Guaidó anerkendes af blandt andet USA og flere EU-lande - heriblandt Danmark..Seneste