Adidas Yeezy Boost 350

Adidas Yeezy Boost 350 Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Adidas Yeezy Boost 350, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Hvor meget et barn vejer, når det bliver født, har stor indvirkning på, om det har forøget risiko for at blive overvægtig, Og dermed også, om barnet har større risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes senere i livet, Det har man vidst i adidas yeezy boost 350 mange år, Men man har ikke vidst særlig meget om, hvad der påvirker fosterets vægt i livmoderen, Et nyt studie publiceret i tidsskriftet Nature Genetics kaster dog lys over det, fortæller Jens-Christian Holm, børnelæge og forskningsansvarlig ved Enheden For Overvægtige Børn Og Unge på Holbæk Sygehus..

- For mig er det en gigantisk nyhed, at vi er blevet i stand til at analysere interaktionen mellem moren og barnets gener, og hvilken indflydelse denne interaktion har på barnets fremtidige sygdom, - Den viden, vi er kommet tættere på nu, gør os i langt højere grad i stand til at forebygge og behandle mennesker (for overvægt, red.), Og dermed forebygge sygdom i adidas yeezy boost 350 fremtiden, siger han, Jens-Christian Holm er sammen med professor ved Københavns Universitet Torben Hansen medforfatter til studiet..

Studiet har blandt andet fundet 190 gener, der påvirker fødselsvægten hos spædbørn, samt hvordan moren og barnets gener interagerer, Barnet og morens gener kan nemlig både arbejde sammen og mod hinanden, Det kan for eksempel føre til, at fosteret bliver tilført mere sukker og dermed vil stige i vægt, Men genernes interaktion kan også betyde, at barnet bliver undervægtigt, konkluderer forskerne, Og det er veldokumenteret, at hvis man har enten lav adidas yeezy boost 350 eller høj vægt ved fødslen, så har man større risiko for at udvikle overvægt..

- Man har i en række studier de sidste 30 år anslået, at 50-70 procent af overvægt hos mennesker skyldes arvelighed. Det er rigtig meget. Så hvordan overvægt udvikler sig, er i allerhøjeste grad under indflydelse af gener. - Og hvis man allerede fra et tidligt tidspunkt kan finde ud af, hvilke børn der er disponeret for overvægt, så kan man også meget tidligt sætte ind med forebyggelse og måske også behandling. - Og det er rigtig vigtigt. For når først overvægten har sat ind, så er det meget svært at komme tilbage til en normal vægt, siger Jens-Christian Holm.

På trods af at generne betyder en hel del, når det kommer til, om adidas yeezy boost 350 man udvikler overvægt eller ej, så kan man sagtens gå imod genetikken, - Vi har i et dansk studie vist, at vi kan behandle børn og unge med overvægt effektivt, Og det selvom de har nogle eller flere af de 15 hyppigst forekommende gener, der giver børneovervægt, siger børnelægen, Hos danske børn med en gennemsnitsalder på 11,6 år har 50 procent begyndende eller reelt forhøjet blodtryk, 44 procent har søvnapnø, og 31 procent har fedtlever, fortæller Jens-Christian Holm..

Det britiske parlament har efter ugers omfattende klimademonstrationer i Storbritannien erklæret undtagelsestilstand for klimaet. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Erklæringen er i høj grad symbolsk, men anses som et skridt, der skal imødekomme krav fra blandt andet klimabevægelsen Extinction Rebellion og "Fridays for Future", der arrangerer klimastrejker blandt unge klimaaktivister. Extinction Rebellion blev stiftet i Storbritannien for fem måneder siden. Gruppen har de seneste uger gennemført en række demonstrationer i London.

Den har flere gange blokeret broer og veje i London, Der har også været eksempler på, at aktivister har limet sig selv fast til tog og på andre måder skabt kaos adidas yeezy boost 350 i den store hovedstad, Demonstranterne kræver, at de britiske politikere tager klimatruslen alvorligt, De ønsker, at politikerne sætter handling bag løfter om at nedsætte CO2-udledningen og bremse den globale opvarmning, Onsdag vedtog Underhuset i Storbritannien som det første parlament i verden at erklære en såkaldt klimakrise, Oppositionspartiet Labour tager æren for beslutningen..

- Takket være pres fra Labour er Storbritannien blevet det første land til at erklære undtagelsestilstand for miljøet og klimaet, skriver partiet på Twitter, - Nu er det tid til for alvor at skride til handling for at håndtere klimaforandringerne, Labours partileder, Jeremy Corbyn, håber at beslutningen om at erklære klimakrise vil adidas yeezy boost 350 få politikere verden over til at følge trop - og at det vil resultere i konkret handling, Extinction Rebellion kalder i en meddelelse erklæringen for "et første skridt på vejen for, at regeringen fortæller sandheden om klimakrisen", skriver nyhedsbureauet AFP..Seneste