Air Jordan 6

Air Jordan 6 Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Air Jordan 6, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Læs også Ærlige Sussi og Leo: Derfor fik vi ikke børn – Jeg kan ikke holde ud at kigge på mig selv i et spejl, Så jeg må ikke være tilfreds med min egen krop, afslører Leo, – Hvorfor ikke? Du ser godt ud, roser Sussi, Se de dejlige billeder af Sussi og Leo i galleriet herunder: Sussi opg Leo på stranden Sussi er altid klar med en hjælpende hånd, når Leo skal gøres klar air jordan 6 til fotosession, (Foto: Dan Mariegaard) 1 / 27 Det meste af sommeren drager Sussi og Leo landet rundt på turné, Det foregår altid i deres autocamp er..

(Foto: Dan Mariegaard) 2 / 27 I 46 år har Sussi og Leo holdt sammen i tykt og tyndt, – Vi skal aldrig air jordan 6 skilles, det kommer ikke til at ske, Puha, bare tanken om at skulle opdrage en ny mand er slet ikke til at holde ud, griner Sussi, 61, – Vi har begge fundet ud af, hvor grænserne er, siger Leo, 61, (Foto: Dan Mariegaard) 3 / 27 4 / 27 Sussi og Leo optrådte to dage på Lyngkroen i Rørvig, Det var her, Leo sidste år flækkede lårbenet, efter at han kort forinden havde brækket hoften, – Jeg har det godt igen og har ikke flere smerter, jubler Leo, mens han nyder sin pibe og skønne Sussi..

(Foto: Dan Mariegaard) 5 / 27 I Sussis nærvær har både hund og mennesker det godt, for air jordan 6 Sussi er en omsorgsfuld kvinde, der tager sig godt af sig selv og andre, Hun har da også kun én anke til sin egen krop, – Du skælder altid ud over, at du har topmave, Så siger du, at du skal tabe 300 gram mere, siger Leo, (Foto: Dan Mariegaard) 6 / 27 På samme måde hjælper Leo til, når badedyret skal pustes op, så Sussi kan slænge sig langs stranden, (Foto: Dan Mariegaard) 7 / 27 8 / 27.

På samme måde hjælper Leo til, når badedyret skal pustes op, så Sussi kan slænge sig langs stranden. (Foto: Dan Mariegaard) 9 / 27 Sussi er skøn. Både hendes sind og hendes krop er til den store guldmedalje. – Jeg er godt tilfreds og prøver at holde den pæn, slår 61-årige Sussi fast. – Jeg er også godt tilfreds, forsikrer Leo. (Foto: Dan Mariegaard) 10 / 27 Hej, ”haj”. Sussi nød at posere på stranden, da solen endelig kiggede frem efter en dag med mange regnbyger. (Foto: Dan Mariegaard) 11 / 27 12 / 27

Der er en god grund til, at Sussi stadig ser hamrende godt ud, selv om hun til efteråret fylder 62 år, – Jeg synes, det er fedt air jordan 6 at træne og sidder aldrig stille, fortæller den labre larve, (Foto: Dan Mariegaard) 13 / 27 Som oftest er det kun Sussi, der går tur på stranden med parrets otteårige hund Xena, (Foto: Dan Mariegaard) 14 / 27 Som oftest er det kun Sussi, der går tur på stranden med parrets otteårige hund Xena, Men i dagens anledning er Leo kommet med en tur til vandet, og det er første gang i 30 år, han er hoppet i et par shorts..

(Foto: Dan Mariegaard) 15 / 27 16 / 27 – Det mest sexede ved Leo er det hele, siger Sussi, inden hun planter et kys på gemalens mund. – Efter 46 år er det svært at sige, hvad der er det mest sexede. Men Sussi er en sild. Det har hun altid været, slår ægtemanden fast. (Foto: Dan Mariegaard) 17 / 27 Sommeren har ikke vist sig fra sin bedste side i år. Alligevel var Sussi frisk på at hoppe en tur i badetøjet for SE og HØRs læsere. (Foto: Dan Mariegaard) 18 / 27 Sommeren har ikke vist sig fra sin bedste side i år. Alligevel var Sussi frisk på at hoppe en tur i badetøjet for SE og HØRs læsere. – Det er fint nok. Jeg er ikke så blufærdig, det kan ikke hjælpe noget.

(Foto: Dan Mariegaard) 19 / 27 20 / 27 Sussi og Leo i sommerstemning, (Foto: Dan Mariegaard) 21 / 27 Et af Sussis råd til at holde sin krop stærk er en rask gåtur med hunden, – Hun elsker at kaste med pind, så vi går lange ture ved stranden, smiler Sussi, der her er i selskab med hunden Xena, (Foto: Dan Mariegaard) 22 / 27 I 46 år har Sussi og Leo holdt sammen i tykt og tyndt, (Foto: Dan Mariegaard) 23 / 27 24 / 27 Sussi er godt tilfreds med sin egen krop, Leo får smilet frem, når han ser sin air jordan 6 elskedes flotte lemmer..

(Foto: Dan Mariegaard) 25 / 27 Det meste af sommeren drager Sussi og Leo landet rundt air jordan 6 på turné, Det foregår altid i deres autocamp er, – Man bliver træt af hotelværelser, og så ligger Xena i vognen, mens vi spiller, fortæller ægteparret, der altid har deres trommeslager Thomas med og derfor kalder sig ”Trio Sussi og Leo”, (Foto: Dan Mariegaard) 26 / 27 Sussi og Leo i sommerstemning, (Foto: Dan Mariegaard) 27 / 27 Sussi opg Leo på stranden.Seneste