CSR

CSR

CO2-neutral Facebookside

Vitapus tager sit samfundsmæssige ansvar meget seriøst, derfor arbejder vi med forskellige CSR relaterede initiativer.
Vitapus er et CSR initiativ i sig selv. Vi hjælper virksomheder og privatpersoner med at tage et socialt ansvar for miljøet.
Dette gøres bl.a. gennem CO2-neutralisering af Facebooksider. Vitapus er naturligvis en del af sit eget CSR projekt, og har derfor valgt at få gjort sin egen Facebookside CO2-neutral. Facebooksiden bliver gjort CO2-neutral via vores investering i bæredygtige projekter, som er CO2-reducerende. Fælles for alle projekterne er, at de er verificeret af Gold Standard, som er startet af Verdensnaturfonden.

CSR - CO2-neutral

CO2-neutrale hjemmesider

Selvom Vitapus er et CSR initiativ i sig selv, ønsker vi stadig at støtte andre initiativer.
Derfor deltager vi i Ingenco2.dks grønne initiativ, som er et CSR koncept, som har mange fællestræk med Vitapus. Ingenco2.dk har sørget for at vores hjemmesider er CO2-neutrale. Det gælder både for Vitapus.dk og Vitapus.com. Den mængde CO2 som bliver udledt fra servere og de besøgendes skærmbrug bliver CO2-neutraliseret gennem CO2-reducerende projekter.

CSR - CO2-neutralt

 

Partner i Fairtrade By Odense

Vitapus er partner i Fairtrade By Odense, som er et koncept for kommuner, der vil arbejde med etisk forbrug i samarbejde med erhvervslivet. Vitapus har valgt at støtte op om Odense kommunes CSR initiativ, og er med til at sætte fokus på Fairtrade. Alt kaffe og te som indtages i virksomheden er derfor naturligvis Fairtrade certificeret.

CSR - Fairtrade

 

CSR-Mærket

Vitapus er deltager hos CSR-Mærket. Formålet med CSR-Mærket er at sætte fokus på virksomheders samfundsmæssige ansvar og understøtte deres arbejde med CSR. Det vil Vitapus gerne støtte op om. Det er vigtigt, at vi som virksomheder er vores ansvar bevidst og deltager aktivt i at gøre verden til at bedre sted.

csr-maerket - CSR

MiljøvenligPakning

Vitapus deltager også i initiativet MiljøvenligPakning. Vi er yderst bevidste om, hvordan vi anvender jordens ressourcer. Derfor er Vitapus en papirløs virksomhed, som udsender alle fakturaer, deltager-certifikater mv. elektronisk. Med vores deltagelse i MiljøvenligPakning vil vi bidrage til at udbrede forståelsen for den indvirkning vores emballage har på vores miljø og jordens ressourcer.

CSR - miljovenlig-pakning

Nye CSR initiativer

Vitapus vil løbende udvælge og støtte op forskellige projekter og initiativer, som er i tråd med de værdier som Vitapus repræsenterer. Udover de initiativer som Vitapus arbejder med, er det vigtigt for os at indgå forskellige samarbejder, hvor vi i fællesskab med andre kan skabe værdi for samfundet.