Jordan Sko

Jordan Sko Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Jordan Sko, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Frustration, Beskyldninger, Ærgrelse, Jo, Susan K var bitter, da hun røg ud af "Paradise Hotel" efter kun én dag på luksusresortet i Mexico, Lige efter udsmidningen var hun således godt knotten over, at TV3 havde bedt hende rejse de mange tusind kilometer kun for at indføje en twist i spillet, der gjorde, at de andre deltagere fik mulighed for at smide hende så hurtigt ud af showet, - Jo, jeg var mega-ærgerlig over det, Det er lidt at spilde folks jordan sko tid, når man rejser helt til Mexico for at være på hotellet i kun 24 timer, Vi havde nemlig på forhånd ikke fået noget at vide om, hvordan spillet var sat sammen, Havde jeg vidst det, var jeg nok ikke taget af sted, fortæller Susan, Hun troede, at de fem tidligere deltagere (Nick, Claudia, Rasmus, Maria og Susan selv) var en del af startcastet på hotellet, og at de skulle kæmpe mod fem nye, Men sådan kom det ikke til at gå, Da de troppede op på hotellet, fik de at vide - som man også ser det på TV-skærmen - at der allerede var dannet fem par inde på hotellet, og at de hver især skulle splitte et af dem, - Overraskelsen, da vi fik det at vide af værten Rikke, var såmænd ægte nok, Vi vidste ikke noget om, at spillet skulle foregå på den måde, Men i dag er jeg ikke sur længere, TV3 kunne jo heller ikke vide, hvordan spillet ville udvikle sig, og jeg kan godt se, at de ikke, da først vi var smidt ud, vidste, hvad de skulle stille op med os gamle, siger Susan, Måske var det heldigt nok, at Susan røg ud så hurtigt, For som hun kækt sagde, da SE og HØR interviewede hende i Mexico på et tidspunkt, hvor hun allerede var røget ud: - Jeg føler mig lidt gammel, De er godt nok unge alle sammen, Hvis jeg er sammen med nogen, bliver jeg jo nærmest arresteret for pædofili....

Han blev båret af banen med en knæskade efter blot 20 minutters spil – og kunne bestemt jordan sko ikke holde tårerne tilbage, 88 minutter senere græd han så igen – denne gang af glæde, For efter to gange 45 minutter, forlænget spilletid og så endelig ét mål kunne Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold søndag aften kalde sig EM-vindere for første gang nogensinde, Og hvordan fejrer man så sådan en sejr, når man hedder Ronaldo og er en af verdens bedste foldboldspillere?.

Jo, man smider såmænd det meste af tøjet, som du kan se i galleriet nederst i artiklen, Læs også DERFOR er Ronaldo ikke tatoveret Læs også Eddikesur Ronaldo kaster journalists mikrofon i jordan sko sø Se flere billeder af Ronaldo i bar overkrop i galleriet nederst i artiklen, Foto: All Over Læs også Ronaldo hev en "camel toe" hjem Læs også Se Ronaldos nye kæreste Og hans smækre overkrop fik naturligvis kvinderne til at skrige og juble – men det var dog ikke kun hunkønsvæsener over hele verden, der i den grad nød synet af en Ronaldo i bar overkrop..

Den jyske undertøjsgigant JBS jublede formentlig også, da fodboldikonet smed trøjen og hev lidt ned i shortsene. Det gav nemlig boxershorts-giganten en uvurderlig reklame. Ronaldo havde nemlig et par JBS-underhylere med navnet CR7 på. Du kan se alle billederne af Ronaldo i bar overkrop i galleriet nederst i artiklen. JBS fortæller da også, at det allerede har haft en synlig effekt, at fodboldgeniet smed blusen og viste underhyle-kant: - Jeg var forbi vores webshop i morges og kunne se, at antallet af ordre vi har fået på vores webshop var langt højere, end det plejer at være, siger Nikolaj Hartung, som er salgs- og marketingchef hos JBS Textile, til TV Midtvest.

Læs også 15 ting du (måske) ikke vidste om Ronaldo Læs også Så meget tjener Ronaldo Det var tilbage i 2013, at virksomheden fra Herning indgik et samarbejde med Cristiano Ronaldo, Siden har virksomheden kunnet nyde godt af at have en så stor stjerne som reklamesøjle for deres boxershorts, Og det hele blev lige en tand ekstra dejligt, da Ronaldo viste hud efter finale-sejren søndag aften, Du jordan sko kan se alle billeerne i galleriet herunder: Cristiano Ronaldo og Portugal efter EM-sejren 10, juli 2016.

Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10. juli 2016. (Foto: All Over) 1 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10. juli 2016. (Foto: All Over) 2 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10. juli 2016. (Foto: All Over) 3 / 42 4 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10. juli 2016.

(Foto: All Over) 5 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016, (Foto: All Over) 6 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016, (Foto: All Over) 7 / 42 8 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske jordan sko landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016, (Foto: All Over) 9 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016..

(Foto: All Over) 10 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016, (Foto: All Over) 11 / 42 12 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016, (Foto: All Over) 13 jordan sko / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016, (Foto: All Over) 14 / 42 Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold jubler efter EM-sejren over Frankrig den 10, juli 2016..Seneste