Miljøpris

Miljøprisen – Vitapus årlige miljøpris

Vitapus bifalder hvert år udvalgte virksomheder, organisationer eller personer med Miljøprisen. Vindere af Miljøprisen har på forbilledlig vis, integreret respekten for miljøet i deres arbejde eller på anden måde gjort en særlig indsats for miljøet. Foretagendets omfang er ikke et kriterie for at vinde Vitapus miljøpris. Store som små foretagender har alle muligheden for at vinde Miljøprisen. Det vigtige er, at de på den ene eller anden måde bidrager til at skåne miljøet.

Vindere af Vitapus Miljøpris i 2016 er alle virksomheder, der på deres unikke måde kæmper for en grønnere verden. På denne side kan du læse om virksomhederne, der har fået overrakt prisen i år og deres indsats for miljøet.

Vitapus har valgt at iværksætte uddelingen af en årlig miljøpris. Ønsket er at ære virksomheder, organisationer eller personer, der bidrager til at skåne miljøet og sætter fokus på etableringen af en grøn bevidsthed.

Har du kendskab til en virksomhed, organisation eller person, som du synes fortjener at få Vitapus miljøpris? Så har du mulighed for at lave en indstilling ved at sende en mail til: info@vitapus.com. I din mail skal du gøre klart, hvorfor den pågældende fortjener at vinde prisen. Den indstillede vil efterfølgende blive taget i betragtning til miljøprisen det pågældende år.

 

Vindere af Vitapus miljøpris 2017

Nedenfor findere du de udvalgte vindere af Vitapus miljøpris i 2017. Fællesnævneren for disse spændende initiativer og virksomheder er, at de på deres egen unikke måde har indtænkt hensynet til miljøet, som en integreret del af deres forretning.

Klik på virksomhederne og læs nærmere.

Better World Fashion

KLS PurePrint

Gro Odense Byhaver

Refarmed

VIGGA

CasusGrill

 

Vindere af Vitapus miljøpris 2016

Nedenfor finder du de udvalgte vindere af Miljøprisen 2016. Fælles for dem alle er, at de bare deres unikke måde bidrager til at skåne miljøet. Ved at klikke på én af vinderne kan du læse om deres virksomhed, og hvad de helt præcist har gjort for at gøre sig fortjent til vores miljøpris. Du vil også kunne læse en udtalelse fra virksomheden, der fortæller hvad deres bud er på, hvordan vi skaber en grønnere og mere bæredygtig verden.

Go Green Copenhagen

Too Good To Go

Ceptu

Cofoco

Globalen

Green Key