MONEYBANKER

MONEYBANKER

Hos MONEYBANKER lever vi af at skabe overskuelighed på et ellers ikke overskueligt marked. Sammenligning af finansielle produkter kræver indsigt i fordele og ulemper ved hvert produkt, og når man som forbruger forpligter sig via en låneaftale, skal man altid være fuldstændig klar over hvad aftalens betingelser og vilkår består af. At skabe denne sammenligning på egen hånd kræver ressourcer i form af tid og indsigt i hvilke paratmetre de finansielle produkter kan sammenlignes på baggrund af.

Når en forbruger vælger at sammenligne lån på MONEYBANKER gøres dette oftest ved at anvende vores søgemaskine. Den gennemsøger markedet for online lån (populært kaldet forbrugslån eller kviklån) og præsenterer de låneudbydere, som udbyder lån inden for netop de krav, forbrugeren har angivet i vores søgemaskine.

Derefter står valget frit for, hvilket lån forbrugeren ønsker at ansøge om.

MONEYBANKER støtter en række velgørende formål og foreninger, hvor blandt andet Børnehjertefonden, Red Barnet, WWF og Unicef kan nævnes. Det er essentielt for MONEYBANKERs virksomhedspolitiske overbevisning at være en del af støtten til initiativer, som aktivt forsøger at gøre en forskel for udsatte befolkningsgrupper, dyr og vores planet generelt.

Behovet for at sammenligne online lån og øvrige finansielle produkter er ikke kun et dansk fænomen. Uden for Danmarks grænser er behovet ligeså stort, hvorfor MONEYBANKER løbende udvikler sammenligningsservices til andre lande. Har du lyst til at høre mere om MONEYBANKER eller har du en velgørende forening som du mener passer til vores profil, så er du velkommen til at kontakte os på mail@moneybanker.com.

MONEYBANKER