Nike Monarch

Nike Monarch Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Nike Monarch, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Caroline Fleming og Nicklas Bendtners forhold er der efterhånden blevet skrevet en hel del om - og især bruddet nike monarch mellem de to har været interessant læsestof, Men hverken TV-baronessen eller hendes babydaddy nummer to har rigtig villet snakke om det efterfølgende, I et stort interview i denne måneds Cover løfter Caroline Fleming dog sløret for, hvordan hun i dag ser på deres forhold, Han har fået sig en kærligheds-tatovering - Vi havde en vidunderlig love affair, som bar frugt, Vi fandt en uskyldig kærlighed og har fået en søn, Jeg fortryder intet, fortæller hun og fortsætter: - Sådan har jeg det også med Rory, Jeg har fået tre skønne børn med to skønne mænd, Og jeg er meget taknemmelig for mit liv i dag, Jeg har lært at trække vejret, Og træffe de rigtige valg, Være åben og ikke mindst lydhør overfor mine børn, lyder det fra den smukke blondine, Rapperen og hans blondine fik en kærlig genforening.

Diskodans i ungdomsklubben er det tætteste sangerinden Julie Berthelsen har været på at lære at bevæge hofterne og snurre rundt til musikken, Da hun voksede op på Grønland var der ikke en egentlig nike monarch dansekultur, og sangerinden husker heller ikke, at hendes veninder dansede i deres fritid, - Det eneste dans, jeg overhovedet har haft, var i ungdomsklubben til fredagsdisko, Det var jo ikke særligt professionelt, griner Julie Bertelsen, - Jeg ved, at der er danseskoler og lignende nu, så der er kommet lidt kultur omkring det, Men det var der ikke rigtigt, da jeg var barn og ung, fortsætter hun..

Den manglende dansetræning var også noget, der bekymrede sangerindens nike monarch far, da han fik at vide, at hun havde takket ja til at deltage i tv-programmet Vild med dans, Læs også Julie Berthelsen gruer for "Vild med dans"-debut - Min far sagde med meget bekymret mine: "Lille skat, du har holdt udstillinger, lavet modeshows, skrevet sange, lavet koncerter, skulpturer og alle mulige malerier, Men du har aldrig danset, fortæller Julie Berthelsen, - Og det er egentligt rigtigt, De har været tvangsindlagt til at deltage i en masse ting, da jeg var barn, men jeg har aldrig tænkt på at lave et danseshow, Det er egentligt underligt, men det får jeg da indhentet nu, griner hun..

Den 37-årige sangerinde fik sit gennembrud i talentkonkurrencen "Popstars" og senere kunne man opleve hende som korleder i konkurrencen "AllStars". Dengang var den grønlandske befolkning en stor støtte, og hun håber også, at seerne i hendes hjemland vil se med og gribe til tasterne, når hun i løbet af efteråret skal dyste på dansegulvet. Hun ved dog endnu ikke, om det kan lade sig gøre. - Jeg har spurgt til det, fordi jeg får spørgsmål om det på min blog og på Facebook. Det vil være fint, hvis de kan. Support hjemmefra er altid dejligt, siger Julie Berthelsen.

Læs også Julie Berthelsen dropper vægthysteriet De grønlandske seere skal sætte sig foran fjernsynet klokken 16.00 hver fredag, hvis de skal følge sangerindens dansedebut live, og det kan blive en udfordring, - Jeg ville da elske, hvis de så med, men det er ikke noget, vi bare skal regne med, for det er et svært tidspunkt for dem, Men jeg håber det da, og vi har brug for alle de stemmer, vi kan få, siger hun, nike monarch "Every little part of me"-sangerinden vil heller ikke tage for givet, at de grønlandske seere stemmer på hende, men hun håberat imponere både dommere og seere, så hun kan nå så langt i programmet som muligt..

Julie Berthelsen skal svinge hofterne med den professionelle Marc Maribo, når Vild med dans skydes i gang fredag den 9. september. Læs også Julie Berthelsen flytter i nyt rækkehus Læs mere om Julie Berthelsen

Mange unge piger ville nok ikke have noget imod at bytte krop med Sussi, For selv om den 61-årige sangerinde ikke længere er nogen vårhare, er hun stadig flot og spændstig, – Jeg er i topform nu, Jeg er stærkere i dag, end da jeg var 20 år, Så det med være ung igen er ikke noget, jeg drømmer om, Nej, vorherre bevares, siger Sussi.  Hun har sagt ja til nike monarch at lave en flot fotoserie i bikini og badedragt, Så SE og HØR er taget til Rørvig, hvor Sussi og Leo holder til i et par dage, mens de optræder på Lyngkroen..

Se de fine billeder af Sussi og Leo i galleriet nederst i artiklen Læs også Inger Støjberg: Sussi og Leo er et frikvarter – Jeg har det godt med min egen krop, så længe jeg nogenlunde kan få lov til at bestemme, hvilken vinkel jeg bliver fotograferet i, griner Sussi, – Du er da blevet fotograferet helt nøgen, da nike monarch du var 50 år, bryder Leo ind, – Eiiij, jeg var ikke helt nøgen. Jeg lå bare, så man ikke kunne se noget, retter Sussi, Gemalen er derimod ikke helt tilfreds med sit eget korpus..Seneste