Nike Sb Zoom

Nike Sb Zoom Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Nike Sb Zoom, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Den smukke skuespillerinde, Demi Moore, overraskede de fleste, da hun mandag gæstede Jimmy Fallons nike sb zoom talkshow "The Tonight Show".  Inden sin ankomst havde hun nemlig sendt et billede af sig selv til værten.  Billedet viste dog en side af Demi Moore, som man ikke umiddelbart kender.  Her sidder hun nemlig storsmilende i en sofa, men i skuespillerindens mund mangler der pludselig en tand.  Ens første tanke er derfor naturligvis, at der er tale om en sjov udklædning.  Men det er ikke tilfældet. .

Demi Moore fortæller derimod, at hun faktisk mangler begge sine fortænder.  Læs også Demi Moore nike sb zoom sagsøgt efter dødsulykke i hendes pool Tabet af tænderne skyldes dog hverken et alvorligt styrt eller et uheld.  - Jeg har knækket begge mine fortænder, Jeg ville elske at kunne sige, at det var på grund af skateboarding eller noget andet sejt, men jeg synes det er vigtigt at dele, fordi jeg tror det er en af de største dræbere efter hjertesygdomme i USA, Det skyldes stress, Stress knækkede mine tænder, siger hun i programmet. .

Demi Moore har naturligvis fået proteser, men engang imellem tager hun altså tandproteserne ud, og det er især noget, hendes børn godt kan lide.  - De synes, det får mig til at nike sb zoom se mere sårbar og menneskelig ud, siger hun.  Læs også Demi Moore og Ashton Kutcher sammen igen? Tilbage i 2009 delte Demi Moore flere billeder fra en tandlægestol, hvor hun godt nok manglede sin tand.  Siden har der dog ikke været meget snak om skuespillerens gebis, før hun nu selv har åbnet op for snakken igen. .

Du kan se hele interviewet med Demi Moore i videoen herunder, hvor hun også leget en helium-leg med Jimmy Fallon:  Læs også Mand død i Demi Moores pool I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af den smukke skuespillerinde:  Galleri: Demi Moores forvandling Hun blev født som Demi Gene Guynes den 11. november 1962. Trods en ustabil opvækst med alkohol i hjemmet og en voldelig stedfar, der ender med at tage livet af sig selv, skal Demi Moore gå hen og blive en af Hollywoods mest eftertragtede skuespillere. (Foto: All Over)

1 / 11 Lidt fylde i kinderne, men det skal snart forsvinde, Året er 1978 og Demi Moore er droppet ud af gymnasiet.(Foto: All Over) 2 / 11 I 1982 får hun en rolle i serien "General Hospital", Lønnen bruger hun på kokain og fester, (Foto: All Over) 3 / 11 4 / 11 I 1989 er Demi Moore en stor stjerne, Hun slog igenem i filmen "St, Elmo's Fire" fire år tidligere, hvor hun til at starte nike sb zoom med bliver smidt ud af produktionen, fordi hun møder op til optagelserne påvirket af stoffer, Hun tager på afvænning, får en chance mere og får sit store gennembrud, (Foto: All Over).

5 / 11 En korthåret udgave af Demi Moore er en sjældenhed. (Foto: All Over) 6 / 11 Hun måtte lade håret for at spille sej soldat i G.I. Jane. Til gengæld fik hun 11 millioner dollars for ulejligheden. (Foto: All Over) 7 / 11 8 / 11 I 2003 har hun rundet de 40 og er smukkere end nogensinde. Det er også året, hvor hun begynder at date Ashton Kutcher. (Foto: All Over) 9 / 11 Hun har født tre børn, skovler millioner ind for filmroller og har cementeret sin position som en af Hollywoods lækreste kvinder. (Foto: All Over)

10 / 11 Bruddet med Ashton Kutcher er en realitet, Hans utroskab nike sb zoom tog livet af Demi Moores tredje ægteskab, Hun er netop rundet de 50, men mon ikke hun snart har en ny bejler under armen, (Foto: All Over) 11 / 11 Galleri: Demi Moores forvandling Læs også Galleri: Demi Moores forvandling Læs mere om Demi Moore.

Det er i dag 14 dage siden, Svend Auken nike sb zoom faldt om i et indkøbscenter og straks efter blev indlagt på Rigshospitalet, Desværre er den 66-årige populære socialdemokrat ikke helbredt, og det kan have lange udsigter, før han bliver udskrevet, - Han er stadig indlagt og har ikke fået det bedre, Det er klart, at det påvirker os meget, siger hans ældste søn, David Auken til Ekstra Bladet, Han besøger naturligvis sin far, så ofte det er muligt, - Han kommer ikke hjem i nærmeste fremtid, Han er selvfølgelig utålmodig, men det nytter ikke noget, sådan som han har det, siger David Auken, Svend Auken faldt om nær sit sommerhus ved Vejby i Nordsjælland den 8, juli, De seneste 5 år har han kæmpet mod sin fremskredne prostatakræft..Seneste