Pro-Dress.com

Pro-Dress.com

Pro-Dress.com – Alt i arbejdstøj og fritidstøj

Hos Pro-Dress.com finder du ikke alene professionelt arbejdstøj i alle mærker og alle udformninger, du finder også et væld af fritidstøj til både ham, hende og børnene. Professionel håndtering og levering af tøj i høj kvalitet og smarte designs til små priser. Firmalogo, broderi, termojakker og meget mere.

Professionelt arbejdstøj fra Pro-Dress.com

Hos Pro-Dress.com har vi en vision om at være både bedste og billigst. Som én af Danmarks førende leverandører indenfor arbejdstøj, profilbeklædning og fritidstøj tilbyder vi ikke alene et omfattende produktprogram, men gør det indenfor alle kendte mærker. Vi sørger for at kvaliteten er i top, når I handler professionelt arbejdstøj samt fritidstøj i mærker som Snickers, Kansas, Airtox, Mascot, F. Engel, Workzone, Helly Hansen, MacMichael, Seger, Blåkläder, Cold, Carharrt, Protest og mange flere. Pro-Dress.com er leveringsdygtige i arbejdstøj til såvel mænd som kvinder og har naturligvis også et stort udvalg af arbejdstøj til børn, så de kan hygge sig sammen med resten af familien, når der er dømt arbejdsweekend. Pro-Dress.com tilbyder ud over et stort udvalg af arbejdsbeklædning også et stort udvalg af arbejdssko. Det er ligeledes muligt at få påtrykt firmalogo og få broderi, så jeres virksomhed kan fremstå professionelt og kompetent. Vi har gjort det let at handle arbejdstøj og tilbyder da både online forhandling, medarbejdershop og mulighed for booking af vores demobus. Se et udvalg af vores store produktprogram her https://pro-dress.com/arbejdstoej.html

Pro-Dress.com tilbyder medarbejdershop

At være godt klædt på fra top til tå er ikke alene vigtigt, men også en nødvendighed, når du beskæftiger dig med arbejde, der kræver professionalisme og effektivitet. Men af og til kan det være svært at finde tiden til at få bestilt den rette mængde arbejdstøj, hvis det arbejdstøj du eller dine medarbejdere allerede har er ved at være slidt. Hos Pro-Dress.com har vi gjort det let for alle medarbejdere at bestille arbejdsbeklædning online. Med vores populære medarbejdershop er det nu let og hurtigt at tilgå og bestille dit tøj – og så endda med hurtig levering. Denne online booking af arbejdstøj med medarbejdershoppen er med til at sikre, at alle medarbejdere har det de skal bruge for til hver en tid at kunne udføre et godt stykke arbejde. Vi gør det nemt at handle sikkerhedstøj, reflekstøj, regntøj, termotøj og meget mere. Og skulle det ikke være tilstrækkeligt, så kommer Pro-Dress.com også gerne på besøg med vores demobus hos din virksomhed, så vi sammen kan tage et kig på jeres muligheder. Vi sørger for personpakket leverance med fx navn og logo direkte leveret til jeres virksomhed, så det bliver nemt og overskueligt for såvel virksomhed som medarbejdere.

Demobussen kører gerne ud

Hos Pro-Dress.com har vi gjort det nemt for dig at bestille arbejdstøj. Med Demobussen har du nu mulighed for at booke et besøg fra os direkte til din virksomhed eller sågar på byggepladsen. Vi tager gerne turen, så du og dine medarbejdere får lov til at se og mærke kvaliteten af vores store udvalg indenfor arbejdstøj og tilbehør. Bussen er fyldt med alt det nyeste inden for alle kendte mærker og vi laver gerne en demonstration af kvalitet og sikkerhed, hvor det kræves. Vi ved, at pasform, komfort og ikke mindst kvalitet er vigtig for dit og dine medarbejderes velbefindende, når det drejer sig om arbejdstøj. Det er muligt at booke vores Demobus på tlf. 24 45 76 62. Vi kører hele landet rundt. Pro-Dress.com bygger på stolte traditioner. Vi vil være de bedste og de billigste. Derfor viser vi gerne vores store udvalg frem – naturligvis med demobussen. Alternativt er I også velkomne til at booke møde og fremvisning af alle vores kvalitetsvarer inden for arbejdsbeklædning og fritidstøj i vores egne lokaler.

Pro-Dress.com har alt i fritidstøj

Det skal ikke handle om arbejdstøj det hele. Derfor tilbyder Pro-Dress.com også et stort udvalg af fritidstøj til hele familien. Vi har fritidstøj til damer i mange smarte varianter og designs. Her finder du alt til hende fra inderst til yderst. Vi har også et stort udvalg af fritidstøj til mænd. Smarte jakker, bukser, trøjer og ikke mindst T-shirts. Vores store udvalg af fritidstøj til børn er yderst populært. Vi har kvaliteten i top og prisen i bund, så alle i familien kan få lækkert fritidstøj i smarte designs.

Store rabatter hos Pro-Dress.com

Hos Pro-Dress.com sætter vi stor pris på alle vores kunder – såvel private som erhvervskunder. Derfor går vi ikke af vejen for at forkæle vores kunder med store rabatter. Er du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev, så skynd dig at blive tilmeldt. Her sender vi jævnligt spændende nyhedsbreve ud, når der er ekstra gode tilbud eller når vi skal have ryddet lidt op på vores lager. Så kan der være endnu større besparelser at hente. Pro-Dress.com vil ikke alene være bedst og billigst – vi vil også yde den bedst mulige service for alle vores kunder. Vi er garant for hurtig levering og høj kvalitet. Uanset om du handler arbejdstøj eller fritidstøj, så står Pro-Dress.com klar til at ekspedere din ordre i en fart.