Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Ray Ban Clubmaster, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Det er ikke nem at være en Hollywood-stjerne nu om dage. Man kan nemlig risikere at blive sagsøgt for de mest utænkelige ting, Alt fra at have stjålet en kælekylling til at være skyld i terrorangrebet 11, september.  En af ray ban clubmaster de stjerne, der har mærket søgsmålene på egen krop, er skuespillerinden Mila Kunis. I 2015 rettede en ukrainsk kvinde ved navn Kristina Karo anklage mod den 33-årige hollywoodstjerne, Hun hævdede, at de to var barndomsveninder, og at Mila Kunis havde stjålet hendes kælekylling ved navn Doggie..

Det eneste logiske skridt var derfor at søge om erstatning, så terapien kunne dækkes: Næsten 34.000 kr. krævede Kristina Karo, Sagen blev dog aldrig til noget.  Et andet offer for de gakkede anklagere er rapperen P, Diddy, Læs også Kim K dropper at sagsøge medie, der påstod, at røveriet var opdigtet Læs også Sagsøges for millioner: Sheeran beskyldes for plagiat I 2011 sagsøgte kvinden Valerie Turks rapperen, også kendt som 46-årige Sean Combs, for en billion danske kroner, fordi hun mente, at han var skyld ray ban clubmaster i terrorangrebene den 11, september..

Listen over anklager stoppede dog ikke der, Valerie Turks hævdede også, at rapperen var far til hendes barn, og at han havde stjålet en kasinojeton fra hende til en værdi af svimlende 1 zillion dollars (zillion er ikke et rigtigt tal, red.), Efter en kort høring afviste en dommer dog sagen, Se galleriet med de stjerner, som er blevet ofre for de mest vanvittige ting herunder Galleri: Sagsøgte stjerner I 2014 sagsøgte en fængselsfange i Californien Rihanna, Kanye West, Beyoncé, Chris Brown og Jay Z, fordi han mente, at de havde stjålet hans sangtekster, Ifølge anklagen havde sangstjernerne hyret FBI og CIA til at ray ban clubmaster opsnappe hitsangene, Fængselsfangen fik dog aldrig de 13,5 mia, kr., som han krævede..

(Foto: All Over) 1 / 11 Det var en skuffet biografgænger, der lagde sag an mod FilmDistrict, der distribuerede filmen ”Drive” med Ryan Gosling i hovedrollen. Sarah Deming mente nemlig, at traileren skildrede filmen ”som værende meget lig ’Fast and Furious’ eller lignende filmserier”, og hun blev slemt skuffet, da filmen viste sig at være meget mere kunstnerisk og eftertænksom. Deming krævede derfor sine billetpenge returneret og forlangte, at filmselskaberne fremover afholdt sig fra at producere misvisende filmtrailere.

(Foto: All Over) 2 / 11 En kvinde fra North Carolina følte, at filmen ”Monsterin-Law” med Jennifer Lopez og Jane Fonda i hovedrollerne kom lidt for tæt på hendes eget liv, – ray ban clubmaster Jeg følte, at jeg havde set det før, Jeg følte, jeg kunne forudsige, hvad der skete i den næste scene, fortalte sagsøger Sheri Gilbert, Derudover hævdede hun, at hun selv havde skrevet et lignende filmmanuskript og derfor havde ret til en andel af det millionoverskud, som filmen havde genereret, (Foto: All Over) 3 / 11 4 / 11.

I 2014 hev Franz A. Wakefield Steve Jobs, Apple og Sarah Jessica Parker i retten. Wakefield hævdede, at det var ham, der oprindelig var kommet på konceptet bag iPod, iTunes og iPhone. Og hvorfor var ”Sex and the City”-stjernen så indblandet? Han og skuespilleren havde angivelig lavet en hemmelig aftale, hvor hun ville få to procent, hvis hun omtalte hans produkter. (Foto: All Over) 5 / 11 I 2014 hævdede kvinden Tina Seals, at hun var den rigtige mor til Blue Ivy, der er Beyoncé og Jay Z’s datter. Hun krævede derfor en moderskabstest, hvilket retten dog afviste. Tina Seals har tidligere også hævdet, at hun er mor til North West og Englands prins George.

(Foto: All Over) 6 / 11 En mand fra Kentucky hævder, at han engang blev overfaldet af Kardashian-søstrene Kourtney, Kim og Khloé, – De ræsede op på siden af mig i en ”The A-Team”-varevogn, hoppede ud med røvermasker og brækjern og begyndte at slå mig i hovedet.., og Kim Kardashian proppede en vandslange i min mund, Khloé skubbede en vinduesskraber op i ansigtet på mig, og jeg blev sæbet ind i varmt sæbevand af de anklagede, der krænkede mig, lød det i anklageskriftet, (Foto: All Over) ray ban clubmaster 7 / 11 8 / 11.

Christopher Nolan, 46, der er filminstruktøren bag Batman-filmene med Christian Bale i hovedrollen, fik engang en hel tyrkisk by på nakken, Byen ved navn Batman mente nemlig, at Nolans dystre fremstilling af Batman-universet havde haft en negativ indflydelse på byen og var skyld i ”adskillige uopklarede mord ray ban clubmaster og en høj selvmordsrate blandt kvinder, baseret på den psykologiske påvirkning, som filmens succes har haft på byens indbyggere”, Det overrasker nok ikke, at sagen aldrig kom for en dommer..Seneste