Retro Jordans

Retro Jordans Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Retro Jordans, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Når man er en af verdens største stjerner, så må man gøre sit, for at fans ikke kan komme i kontakt med en, I hvert fald, så skulle Beyoncé skifte retro jordans email-adresse en gang om ugen, Det fortæller Ed Sheeran i et nyt interview med Entertainment Tonight.  Beyoncé og Ed Sheeran har netop indspillet en duet sammen, og det er i den forbindelse, at Ed Sheeran afslører, at Beyoncé skifter email hele tiden, - Jeg har en email-adresse, som jeg skriver til, Og hun skifter den faktisk hver uge, så hun er ret god til at gemme sig, fortæller Ed i interviewet, da han bliver spurgt om, hvordan deres duet kom i stand. .

I interviewet afslører han også, at Beyoncé kun skulle bruge et enkelt forsøg på at indspille sangen.  Ed og Beyoncés duet på sangen "Perfect" udkom tidligere på ugen.  Millionerne vælter ind hos Beyoncé Beyoncé har holdt lav profil siden fødslen af tvillingerne Rumi og Sir i juni, men hun kan alligevel glæde sig over, at hun har fået titlen som den bedst tjenende kunstner det retro jordans seneste år.  Beyoncé kan nemlig grine hele vejen til banken, Fra juni 2016 til juni 2017 tjente hun nemlig hele 665 millioner kroner..

Det er Beyoncés "Formation World Tour" og albummet "Lemonade", der har været med til at sende hende helt til tops på listen, Lige under Beyoncé kommer Adele og Taylor Swift, der tjente henholdsvis 437 og 278 millioner kroner det forgangne år.  Beyoncé kan dog godt forvente, at hendes indtjening falder det næste års tid, retro jordans Hun har nemlig været på barsel, siden tvillingerne, Sir og Rumi,  kom til verden tilbage i juni.  Men hun kan dog være fortrøstningsfuld, Forbes anslår nemlig, at hun og gemalen Jay-Z har en fælles formue på mere end syv milliarder kroner. .

Derfor var det heller ikke noget problem for parret  at smide 766 millioner kr. efter et hus i Los Angeles-forstaden Bel Air i august. Huset er hele 2800 kvadratmeter stort. Den megen plads bliver brugt fornuftigt på blandt andet 11 badeværelser, fire swimmingpools, en basketbane, spa og fitness, en bowlingbane og en biografsal med plads til 40 gæster. Der er altså god plads til parrets tre børn i den nye villa.  Du kan komme hjem til Beyoncé og Jay-Z i galleriet herunder Stort galleri: Hjemme hos Beyoncé og JAY-Z

36-årige Beyoncé og JAY-Z på 47 år blev gift i 2008, Sammen ejer de millionboliger i East Hampton, New York, Los Angeles og New Orleans, (Foto: All Over) 1 / 15 Den flotte pragtvilla er blevet renoveret fra inderst til yderst af den tidligere ejer, Villaen ligger 167 km fra New York, I retro jordans (Foto: All Over) 2 / 15 Om vinteren bliver det rigtig koldt i East Hampton, og så er det godt, at man kan hygge sig foran pejsen, (Foto: All Over) 3 / 15 4 / 15 I det store soveværelse er der plads, hvis Beyoncé og JAY-Z skulle forsøge sig med at lave en bror eller søster til de tre børn, de har i forvejen..

(Foto: All Over) 5 / 15 Mon det er her, tvillingerne Sir og Rumi skal sove? (Foto: All Over) 6 / 15 Der er højt til loftet i entreen, der kan få enhver gæst til at gispe efter vejret af benovelse. (Foto: All Over) 7 / 15 8 / 15 I sommervarmen kan den lækre pool danne rammen om masser af familiesjov. (Foto: All Over) 9 / 15 I spisestuen er der plads til mange gæster, og det er godt, for Beyoncé er nemlig kendt for at holde nogle overdådige middagsselskaber. (Foto: All Over) 10 / 15

Der er brug for højt til loftet, når man er nogle af verdens allerstørste musikstjerner, (Foto: All Over) 11 / 15 12 / 15 I et af de andre badeværelser kan familien nyde godt af den indbyggede sauna, (Foto: All Over) 13 / 15 Badekarret er udhugget i italiensk marmor, Det kan man da kalde retro jordans god stil, (Foto: All Over) 14 / 15 Uanset om det er popdronningen selv eller JAY-Z, der står i køkkenet til hverdag, så er én ting sikker: Der er god plads til selv de vildeste køkkeneksperimenter..

Model- og barmutter Sarah Louise Christiansen venter i øjeblikket sit første barn med kæresten Michael, Selv om hun stadig har travlt med sin nyåbnede restaurant og cocktail bar Made har Sarah Louise stadig tid til at fundere lidt over graviditeten, så som hvem babyen kommer til at ligne og om han, som hende selv, kommer ud med en masse sort hår, Læs også: Sarah Louise Christiansen: Viser ALT De store og små spørgsmål deler den ivrige blogger med alle interesserede på sin blog sammen med et billede af hende selv som lille, Læs også: Sarah Louise Christiansen: I bryst-krise Sarah Louise Christiansen har termin den 27.august, hvor hun skal føde ved kejsersnit, Se Sarah Louise som lille her: Nååårh! Sarah Louise - længe før hun blev barmfager retro jordans barmutter (Foto: sarahlouise.dk ).Seneste