Skov Rejser – CO2-neutral flyrejse

Skov Rejser – CO2-neutral flyrejse

Et spirende samarbejde

Vitapus og rejsebureauet Skov Rejser har indgået et samarbejde. Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på, at Skov Rejsers kunder har mulighed for at gøre deres flyrejser CO2-neutrale via Vitapus.

Skov Rejsers administrerende direktør Henrik Skov har i samarbejde med Vitapus arbejdet på at finde frem til en brugervenlig løsning, som gør det muligt for deres kunder hurtigt og simpelt at gøre de CO2-udledende flyrejser CO2-neutrale.

Skov Rejser

Udleder fly meget CO2?

Fly udleder CO2 pga. den store mængde brændstof, det kræver at holde dem i luften. Hvis en flyvetur til Alicante i Spanien tager 3 timer fra Hamburg lufthavn, vil en tur/retur flyrejse for 4 personer udlede 2,2 tons CO2. Den gennemsnitlige dansker udleder årligt 7,2 tons CO2. Så som du hurtigt kan regne ud, er flyrejser en CO2-udledende affære.   

Du kan benytte Vitapus’ CO2-beregner til at beregne CO2-udledningen fra din flyrejse.

CO2-neutral flyrejse – hvordan det?

Vitapus sørger for at skabe CO2-reduktioner. Det gør vi gennem vores deltagelse i CO2-reducerende klimaprojekter. Disse klimaprojekter er verificeret af Gold Standard, og skaber målbare og permanente CO2-reduktioner.

Vitapus har eksempelvis støttet op om uddelingen af klimavenlige komfurer i Meru området i Kenya. Udover at de klimavenlige komfurer er CO2-reducerende, fører de flere positive aspekter med sig. Her kan du læse mere om klimaprojektet.

Bestiller du din rejse gennem Skov Rejser vil du efter endt bestilling have mulighed for hurtigt og simpelt at gøre din flyrejse CO2-neutral. Vitapus’ og Skov Rejsers systemer taler sammen, hvilket gør det muligt for dig ganske simpelt og hurtigt at gøre din flyrejse CO2-neutral med et par enkelte klik.

Hvilken forskel gør du?

Flyrejser er en CO2-udledende affære, som skyder dit årlige CO2-aftryk alvorligt i vejret. Derfor vil en CO2-reduktion skabe balance i dit CO2-regnskab.

Enkelte handlinger foretaget af mange mennesker vil på sigt gøre en stor forskel.

Vi har tidligere skrevet et blogindlæg, som giver dig 10 tips til hvordan du kan skabe CO2-reduktioner i din hverdag.  

Hvem er Skov Rejser?

Skov Rejser er et dansk rejsebureau beliggende i hjertet af Odense. Deres filosofi og fremgangsmåde er med til at give dig nogle af landets absolut billigste rejser. Besøg Skov Rejser på deres hjemmeside: www.skovrejser.dk og bestil din næste CO2-neutrale rejse.

Eksempel på certifikat 

CO2-neutral rejse - Skov Rejser