Vans Logo

Vans Logo Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Vans Logo, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Ena Spottag og hendes partner Thomas Evers kunne dog glæde sig over en strøm af rosende ord fra dommerne, der kaldte deres wienervals for både ”intim og øm”: - Den var meget, meget fin, Den var meget romantisk, Det var rigtig godt klaret, Tillykke med det, sagde en glad Anne Laxholm såedes, før hun gav parret flotte fire point, I alt fik Ena og Thomas 12 point for deres wienervals, I ugens løb var Stephania Potalivo i fare for at måtte forlade ”Vild med dans” – hun havde pådraget sig flere smertefulde fibersprængninger mellem ribbenene, men hun kæmpede i træningslokalet sammen med sin partner Morten Kjeldgaard, vans logo Og det hårde arbejde belønnede sig..

Dommerne kunne således ikke se, at den 28-årige SJIT Happens-stjerne måtte danse i smerte, Læs også Sami og Patricia ude af ”Vild med dans” - Jeg kunne overhovedet ikke se det! Overhovedet ikke, Du har jo det, som kendetegner en naturlig og vældig god danser, Du har fra naturens hånd en mega koordination, Du er virkelig velkoordineret, Derfor dansede I også en virkelig, virkelig god salsa, Den sad lige i skabet!, lød det fra en begejstret Hübbe, før han belønnede parret med vans logo flotte fire point..

I alt kunne parret forlade dansegulvet med hele 16 point, Også Søs Egelind og hendes partner Mads Vad var glade, da vans logo de forlod dansegulvet, De fik nemlig 14 point for deres tango, som de dansede til ”On the Radio” med Donna Summer..

Champagnepropperne sprang, da Dennis Knudsen forleden fejrede sin ny millioninvestering på Københavns dyreste strøg, og de kendte stod i kø langt ud på gaden for at fejre ham. Skuespillere, sangere, stylister og TV-stars - de var der alle sammen, lige bortset fra gravide prinsesse Marie, som Dennis Knudsen ellers er personlig stylist for. Mange af gæsterne har kendt Dennis Knudsen i over tyve år, helt tilbage fra den tid, hvor han især lavede film og TV, mens han i dag satser mere på sin salon og sine egne hårprodukter. Sangeren Monique mødte Dennis Knudsen i slutningen af firserne, da de skulle lave en video sammen. - Jeg blev så glad for ham, at jeg ville giftes med ham. Det var før, jeg vidste, at han ikke er til det. Men så blev vi venner, og han er stadig min bedste ven, strålede Monique. Også Bubber har kendt Dennis Knudsen "altid". - Men han klipper mig ikke. For det er han ikke så god til som pigerne i salonen," grinede Bubber. Der var godt fyldt op i salonens to etager, og mange måtte på skift trække ud på gaden, hvor den røde løber var rullet ud i dagens anledning. Såvel indenfor som ved små borde udenfor flød champagnen, en japansk kok serverede sushi, der var små lækre chokolader i lange baner, og Dennis Knudsen og kæresten Matias, der begge var klædt helt i sort, så de matchede salonens spejlblanke sorte look, gik rundt og solede sig i successen.

En rigtig Melodi Grand Prix-kender kan sikkert sagtens huske det.  Men for dem, der ikke vans logo nødvendigvis sidder klinet til skærmen, når Dansk Melodi Grand Prix sendes, er det måske svært lige at huske på, at Mia Lyhne faktisk var en del af Melodi Grand Prixet i 2004.  Det var før, hun blev kendt som Mia i Klovn.  Her spillede hun karakteren Pia, der skulle interviewe deltagerne inden deres optræden.  Og den karakter skal nu også være en del af Dansk Melodi Grand Prix 2017.  Det skriver DR på deres hjemmeside. .

Læs også X Factor-stjerner kæmper om trofæet i Melodi Grand Prix Karakteren blev i sin tid opfundet af Mia Lyhne selv, og derfor har hun da også glædet sig til at være med igen.  - Jeg har skrevet alle manuskripterne selv og fået lov til at styre alting med hård hånd. Jeg kan sige så meget, at det i hvert fald ikke bliver pænt - det er dejligt, siger hun til DR.  Hvordan hun har fået karakteren Pia til at fremstå denne gang, kan du se, når Dansk Melodi Grand Prix 2017 bliver afholdt den 25. februar. 

I år er det Herning, der er værtsby for det store show.  Læs også Emmelie de Forest er tilbage i Grand Prix - men ikke for Danmark Som en lille genopfriskning kan du her ser Mia Lyhnes karakter, vans logo da hun åbnede showet i 2004:  Denne gang har figuren Pia dog fået job som taxachauffør i stedet:  Læs også Havde sagt nej: Derfor deltager X Factor-Thomas nu i Grand Prix Læs mere om Mia Lyhne.

Den 43-årige komiker Lasse Rimmer er blevet forelsket i 23-årige Line Hoffmeyer, Det er ikke første gang Rimmer er vans logo faldet for yngre kvinder og de gentagene bemærkninger om aldersforskellen generer ham, - Jeg burde lade være, Men kan jeg nogensinde det? Så...”Du er gammel nok til at være hendes far." Mjah, Og du kunne være din jævnaldrende kærestes bror, Du projicerer vist din egen incestbesættelse, kammerat, skriver Lasse Rimmer blandt andet på Facebook, Læs også Se Lasse Rimmers nye, unge kæreste.Seneste