Vans Old Skool

Vans Old Skool Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Vans Old Skool, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Og så snupper det unge, rødhåret talent da også lige titlen som årets mest streamede artist, Han sniger sig foran kunstnere som Drake, The Weeknd og Kendrick Lamar.  - Der er ingen tvivl om, at 2017 har været Ed Sheeran-året, og vi er lykkelige for, at så mange millioner musikfans har opdaget, lyttet til og delt hans musik på Spotify, Tillykke tiL Ed med et fantastisk resultat, siger chef hos Spotify, Stefan Blom.  Se billeder af Ed Sheeran her: vans old skool Ed Sheeran (billeder af hans tatoveringer) (Foto: YouTube) 1 / 18 (Foto: YouTube) 2 / 18 (Foto: All Over) 3 / 18 4 / 18 (Foto: All Over) 5 / 18 (Foto: All Over) 6 / 18 (Foto: All Over) 7 / 18 8 / 18 (Foto: All Over) 9 / 18 (Foto: All Over) 10 / 18 (Foto: All Over) 11 / 18 12 / 18 (Foto: All Over) 13 / 18 (Foto: All Over) 14 / 18 (Foto: All Over) 15 / 18 16 / 18 (Foto: All Over) 17 / 18 (Foto: All Over) 18 / 18 Ed Sheeran (billeder af hans tatoveringer).

Mandag den 28, september var der premiere på den første omgang af ”The Daily Show” med den nye vært, sydafrikanske Trevor Noah, og der er kommet friske seertal på det første afsnit, Det kan tolkes som lidt nedslående nyheder for den tidligere vært, Jon Stewart, Entertainment Weekly kan fortælle, at de amerikanske seertal viser, at hele 7.5 millioner mennesker så med, da Trevor Noah første vans old skool gang skulle revse den politiske situation i værtsrollen på ”The Daily Show”, Til sammenligning var ”kun” 3.5 seere med, da Jon Stewart sagde farvel som vært for programmet den 6, august..

Læs også vans old skool Se den nye Daily Show-vært i aktion Og som om, det ikke gjorde Stewart slukøret nok i forvejen, så viser de samme tal, at der blev trukket 41 % procent flere seere til i alderen 18 – 34 år, da Trevor Noah tonede frem på skærmen i programmet, Dog kan Jon Stewart stadig blære sig med at være den vært, der har påtaget sig værtstjansen i længst tid, Stewart sad nemlig som vært for programmet fra 1999 til 2015, mens den første vært, Craig Killborn, kun var vært i to år..

Læs også Jon Stewarts mærkværdige nye job Herhjemme bliver ”The Daily Show” sendt på den danske version af kanalen Comedy Central en dag efter, at det er blevet vist i USA. Jon Stewart kan på en måde se sig slået af sin afløser som vært for "The Daily Show". (Foto: AOP) Læs mere om Jon Stewart Trevor Noah

Sammen nød 60-årige Rod Stewart og den gravide kæreste, Penny Lancaster nogle afslappende dage på en lystyacht i det italienske, hvor det var tydeligt, at han ikke brød sig om, at nysgerrige forstyrrede - kom de for tæt på, fik de fingeren, Han vil have sin Penny for sig selv og nyde ventetiden, indtil deres barn kommer til verden.For Rod Stewart bliver det sjette gang, han skal være far, I forvejen har han Kimberly på 26 og Sean på 25 med sin første kone, Alana og Ruby på 18 med ekskæresten Kelly Emberg samt Renée vans old skool på 13 og Liam McAlister på 11 år med Rachel Hunter.Rod Stewart og Penny Lancaster har været kærester i fem år, I marts i år tog han hende med til toppen af Eiffeltårnet, hvor han friede til hende, og der er planer om bryllup, når deres fællesbarn er født.Se flere afslørende billeder i ugens SE og HØR.

Jim Lyngvild er aldrig bleg for at blande sig i en debat - og meningsmaskinen har ofte et overraskende syn på tingene. Det gælder også for den seneste Bendtner-ballade, der lige nu går verden rundt. LÆS OGSÅ: Bendtner til taxachauffør: Jeg knepper dig - Jeg kan overhovedet ikke tage på vej over det Bendtner har gjort. Det er kampmorsomt. Det er ikke et eksempel til efterfølgelse - at true andre mennesker. Men så slemt kan det heller ikke have været, når taxaselskabet ikke har anmeldt ham, pointerer Jim Lyngvild. Han afslører, at han havde grebet sagen helt anderledes an, hvis Nicklas Bendtner havde gnedet sig op ad hans bil. LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild: Nu har han smagt f**** - Jeg havde taget ham på ordet med det samme. Jeg havde ikke siddet i taxaen som en forskræmt høne. Jeg ville have trukket ham ind i taxaen og kneppet ham så han stadig ikke kunne gå. Så kan han lære det, lyder det fra den bramfrie cremeproducent, som i øvrigt sagtens kunne finde på at lave det samme nummer. LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild: Giv mig en skede Nicklas Bendtner første gang vi så ham med bukserne nede (Foto: All Over) - Det er sådan noget jeg gør. Jeg er bare ikke verdenskendt, så folk interesserer sig ikke for det, fortæller Jim Lyngvild, og uddyber: - At skeje ud når man er fuld, og vise kropsdele frem, det ER en menneskeret. Jeg ved også, jeg findes afklædt på rigtig mange telefoner rundt omkring. Når der ryger alkohol ind, ryger bukserne ned, advarer Lyngvild. LÆ OGSÅ: Så dyre er Bendtners trusser Det er bestemt heller ikke første gang, at Nicklas Bendtner har smidt bukserne. En af hans allerførste skandaler i engelske medier, var da han blev fotograferet med bukserne nede om kæene på vej ud af en natklup for flere år siden. Og så var der den gang han viste sine underbukser under en EM-kamp, hvilket endte med at koste ham meget dyrt.

Alle børn i hele verden kender Cristiano Ronaldo.  Og mon ikke alle børn også drømmer om en dag at møde deres store idol?  En af dem, der længe har drømt om det, er den 10-årige russiske pige, Polina Haeredinova, Hun sidder i kørestol, og har derfor aldrig troet, at det kunne være muligt for hende at være en af de heldige børn, der vans old skool følger fodboldspilleren på banen før en kamp, Men hun tog fejl.  Lige nu spilles der nemlig Confederations Cup i Rusland, som er en slags opvarmning til VM i 2018. .

Læs også Cristiano Ronaldo far til tvillinger? Onsdag skulle Rusland og Portugal møde hinanden, og som en del af arrangementet har arrangørerne i samarbejde vans old skool med McDonalds gjort det muligt for børn med et handicap at komme med på banen.  Derfor fik Polina sin store drøm opfyldt, Med et stort smil på læben rullede hun på banen med Cristiano Ronaldo i hånden.  Og fodboldspilleren viste sig som altid fra sin sympatiske side.  Læs også Knivskarp Ronaldo og kæresten viser hud på luksusferie.Seneste