Vans Outlet

Vans Outlet Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Vans Outlet, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

En hvidhval har den seneste uge vakt opsigt i farvandet ud for Nordkap i det allernordligste Norge, Hvalen har nemlig haft seletøj på, og det har fået både fiskere og forskere til at spekulere i, om hvalen er undsluppet fra et russisk, militært træningsprogram, - Hvis denne hval kommer fra Rusland – og det er der god grund til at tro – så er det ikke russiske forskere, men snarere den russiske flåde, der står bag, siger Martin Biuw fra det norske vans outlet Havforskningsinstitut til den statslige norske TV-station NRK..

Hvalen blev første gang set i sidste uge, da den svømmede vans outlet helt tæt på fiskerbåde fra Ingøy i den norske Finmark, - Vi skulle ud og sætte garn, da vi så en hvidhval, der svømmede mellem bådene, Den kom helt tæt på os, og da den kom nærmere, kunne vi se, at den havde en slags seletøj på, fortæller en af fiskerne, Joar Hesten, til NKT, Fiskerne oplevede hvalen som ’utroligt tam’ og vant til mennesker, De kunne se, at den gnubbede sig mod fiskerbådene – muligvis for at få det stramtsiddende seletøj af..

Efter hvidhvalen havde cirklet om fiskerbådene hele ugen, tog fiskeren Joar Hesten fredag sagen i egen hånd, iklædte sig sin overlevelsesdragt og hoppede i vandet for at befri hvalen for det generende seletøj, Hvidhvaler lever langs kysterne i de arktiske farvande, De kan vans outlet blive op til fem meter lange og veje op til halvandet ton, Hvidhvaler lever i flokke, der typisk er på fem-ti individer, men kan svulme op til flere hundrede eksemplarer, Som navnet antyder, er de let genkendelige ved, at de voksne hvaler er kridhvide..

Hvidhvaler observeres med års mellemrum ved danske kyster, når et eksemplar forvilder sig ned langs den norske kyst og ind i danske farvande. Derimod strander den kun sjældent. - Efter jeg var hoppet i, kom den hen til mig, og jeg kunne nå den forreste clips og åbne den. Der var klapsalver og jubel i den lille følgebåd, da vi fik den første af. Den anden del af seletøjet sad længere nede på kroppen og var svært at nå. Så vi fæstnede en krog i seletøjet, så da hvalen svømmede væk rev den selv seletøjet af. Så var der mere jubel, for nu var den fri, fortæller Joar Hesten.

Seletøjet, der ifølge de norske forskere sandsynligvis skal holde enten et kamera, et våben eller et måleinstrument, bekræfter teorien om, at det er sat på hvalen et vans outlet sted i Rusland, Men afkræfter samtidig, at der skulle være tale om et tophemmeligt spionprojekt, Det var nemlig tydeligt påtrykt ordene ’Udstyr fra Sankt Petersborg’, Det er ikke nogen hemmelighed, at både USA og det daværende Sovjetunionen eksperimenterede med at træne delfiner og andre havdyr under den kolde krig..

Hovedparten af disse programmer blev lukket ned i 90’erne, men i 2017 fortalte Rusland åbent, at man igen arbejdede med at træne hvidhvaler, delfiner og sæler til at udføre opgaver for den russiske marine. Et program på TV Zvezda (en tv-station ejet af det russiske forsvarsministerium) afslørede dengang, at forskningen og træningen fandt sted på en marinbiologisk forskningsstation i Murmansk på den russiske nordkyst mod Barentshavet – blot nogle få hundrede kilometers svømmetur fra den norske fiskerby Ingøy.

Ifølge programmet var formålet med forskningsprogrammet at finde ud af, om hvalerne kunne bruges til at ’bevogte indgangen til flådebaser’ og ’assistere dybhavsdykkere og om nødvendigt dræbe fremmede, der kommer ind på deres område’, Delfiner og sæler skulle trænes i vans outlet at bære udstyr for dykkere og finde torpedoer, miner og andre sprængstoffer på havbunden, Ifølge den britiske avis The Guardian konkluderede de russiske marinbiologer senere, at delfiner og sæler var egnede – mens hvidhvalerne ikke var det..

Dels var hvidhvalerne ikke lige så egnede til at tåle den konstante kulde i de arktiske farvande, dels havde de vans outlet ikke den samme ’høje professionalisme’ som sælerne, når det gjaldt om at huske ordrer, Når hvidhvalerne paradoksalt nok har svært ved at klare kulden, så skyldes det ifølge den russiske miljøaktivist Nina Zyryanova, der kæmper for at befri indespærrede hvaler, at de ikke kan tåle at få deres bevægelsesfrihed begrænset, - Selvom disse dyr hører hjemme i Arktis, så skal de bevæge sig hundredvis af kilometer hver dag for at holde varmen, har hun forklaret den amerikanske tv-station CBS..Seneste