Vans Tøj

Vans Tøj Danmark Sko

Se den nye kollektion fra Vans Tøj, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Læs også Jacob Haugaard troede konen var utro Læs også Jacob Haugaard: Fynsk medvind - Jeg var engang irriteret på min kone over, hun gik til frisøren og købte nye sko, når hun skulle have ny energi. Men hun blev et helt nyt menneske, og så vans tøj tænkte jeg, at det gør jeg sgu også i stedet for at gå og være sur over det, forklarer komikeren, - Kvinder frisker deres udseende op, mens mænd, der når min alder, gør det modsatte, og de ser ud ad helvede til, De ligner lort indimellem, Og det gør jeg ikke, forklarer Jacob Haugaard..

Derfor tager han hvert år sin kone under armen og rejser til Kina, hvor han får fornyet sin garderobe, Læs også Jacob Haugaard: Brændt inde med sommerhus Læs også Jacob Haugaard: Jeg overvejede selvmord - Jeg har 125 sæt, jeg er kommet derude 16 år i træk og får vel lavet 8-10 sæt hvert år, Og han er ikke i tvivl om, at hans kone er en klog kvinde, som han gerne tager imod mange flere råd fra, - Jeg har planlagt, at jeg vil være gift med hende resten af mine dage, og så jeg vans tøj har taget en masse af hendes gode sider, erkender Jacob Haugaard, som du snart kan møde igen på alle årets grønne koncerter..

Popdivaen Selena Gomez har en rolle i den amerikanske komedie "Neighbors 2".  Selena ser smuk og dejlig ud på filmsettet! På produktionen er også skuespillerne Seth Rogen og Zac Efron, som har hovedrollerne i 'nabo'-komediefilmene, (Foto: All Over) (Foto: All Over) Læs også Så lækker er Britney i Las Vegas vans tøj Selvom hun er mest hjemmevandt i et musikstudie og på en scene foran et popglad publikum, så er filmsettet og Hollywoodlivet ikke nyt for Selena Gomez, Den 23-årige amerikaner har medvirket i flere film, bl.a, "Spring Breakers", "Monte Carlo" og "Another Cindarella Story", Men hun er nok mest kendt for sin rolle som Alex Russo i Disney Channel-serien Magi på Waverly Place. .

Selv om Kirsten Olesens mand Ole Ousen var alvorligt syg i to et halvt år, så kom det alligevel som et chok, da han i april i år døde. Det fortæller Kirsten Olesen, der nok er bedst kendt som Agnes i tv-serien Matador og som i starten af det nye år er aktuel i DRs nye dramaserie Arvingerne, hvor hun spiller kunstneren Veronika Ågård. Anisette mistede sit livs kærlighed, da Thomas Koppel døde. På søndag.dk slår hun fast, at hans død ikke forhindrer hende i at fortsætter med at synge. Hvorfor? Få svaret her! For det fylder og forandrer jo alt at miste den mand, man har kendt og elsket i 40 år. Det er altid hårdt at miste Og det er, hvad der skete for Kirsten Olesen, da hun i april mistede sin mand, musiker Ole Ousen, der var en del af Ørkenens Sønner. - Det var meget hårdt. Det er altid hårdt at miste. Det er jeg ikke ene om at opleve. Det er en menneskelig erfaring, man må gøre sig igennem livet, siger hun til SØNDAG. I 2002 mistede Hanne Bech Hansen sin mand. På søndag.dk fortæller hun, hvordan hun arbejdede sig gennem sorgen Skulle ikke dø på hospice Og selv om Kirsten Olesens mand døde efter lang tids alvorlig sygdom og til sidst var på hospice, så troede Kirsten Olesen ikke, at hendes mand skulle dø. - Jeg var helt sikker på, at han ikke skulle dø. Ikke mens vi var på hospice. Han skulle bare komme til kræfter. Og det gjorde han. Rask, det kunne han ikke blive. Det vidste vi helt fra starten. I to et halvt år. Den seneste tid var kræften i bero. Og vi havde mange forhåbninger, siger hun og fortsætter: - Så da han døde, var det et chok. Han døde af en ubehandlet blodforgiftning. Og det gik hurtigt, siger Kirsten Olesen. Mange husker Kirsten Olesen for sin rolle som Agnes i Matador. På søndag.dk fortæller hun, hvordan hun har det med det

Da Team Rynkeby nåede til Paris i sidste uge efter deres cykeltur igennem Europa, havde Amin Jensen tabt sig tre kilo og vans tøj hjulpet kræftramte børn, En flot præstation af den store spradebasse, - Glæden ved at hjælpe andre er stor, At jeg har lidt ondt i rumpen er jo ingenting i forhold til den kamp, de kræftsyge børn kæmper, forklarer Amin til BT, Læs også: Amin Jensen: Sælger hytten For et år siden besteg han Kilimanjaro, som var en del af hans plan, der består af tre mål, At cykle til Paris med Team Rynkeby, var endnu et skridt i at fuldføre målsætningen, Det sidste skridt er at svømme fra Helsingør til Helsingborg, - Det er en fordel at jeg er godt polstret, når jeg skal svømme over Sundet, men jeg må nok lige vente lidt endnu, før det kommer til at ske, griner han, Læs også: Amin Jensen: Sveder med Pelle.

Den skandaleombruste landsholdsspiller Nicklas Bendter sætter ikke kun et høt tempo på grønsværen. Også når det kommer til at svinge kreditkorten, er han med helt fremme i feltet. Faktisk fører han i den kategori. Boldbissen købte nemlig en lejlighed til svimlende 13,2 millioner kroner tilbage i februar, og det har vist sig at være den dyreste lejlighedshandel i hele landet i 2013. Det viser en ny opgørelse fra boliga.dk. Men selvom det altså er Danmarks dyreste lejlighed i år, fodboldspilleren ligger inde med, bliver den kun brugt som feriebolig. For når Nicklas Bendtner passer jobbet hos Arsenal i London, rykker kæresten Julie Zangenberg ud af luksushyblen. Det kunne SE og HØR afsløre tidligere i år. Se hvorfor her: Nicklas Bendter: Penge vigtigere end kærlighed For de mange millioner fik Nicklas Bendtner en 339 kvadratmeter stor lejlighed i hjertet af København, og det lykkedes ham endda at få slået 1,8 mio. kr. af udbudsprisen for boligen. Så selvom 13,2 millioner også er en slags penge, kan Arsenal-angriberen jo trøste sig med, at han har sparet knap to millioner kroner på handlen. Skulle du få lyst til at slå Nicklas Bendtners rekord og købe den dyreste lejlighed i 2014, kan det snildt lade sig gøre. Hvad med en bolig i Bølgen i Vejle til små 13,6 millioner eller en lejlighed på Frederiksberg til 18.500.000? Nicklas Bendtners eks bor endnu dyrere. Se hvad hun gav for sit rækkehus

LOS ANGELES/SE og HØR: Da Thatcher fik tilnavnet 'Iron Lady' i firserne, opfattede mange i Vesten det som et positivt øgenavn, fordi hun stod fast på konservative, britiske værdier og vans tøj kæmpede mod kommunismen med Reagan, Sådan var ordlyden slet ikke i går, da den konservative tabloid-avis, New York Post, gav danske Margrethe Vestager samme tilnavn, Over en kvart side i søndagsavisen, der i øvrigt har et oplag på 500.000, stod der, at 'EU's 'Iron-Lady' går efter Apple og Generel Electric', I den kontante avis lød dommen således:"Hun er en anti-amerikansk protektionist.".

Vestager får tilnavnet, fordi hun, ifølge vans tøj avisen, som EU-kommisær nu vil tage kampen op mod store amerikanske firmaer som Warner Bros, og Disney, fordi de ikke lægger bånd på EU-borgeres adgang til betalings-tv, Desuden vil hun undersøge verdens mest værdifulde virksomhed Apple, som hun vil have til at betale mere i skat, Og så vil hun også kigge på Generel Electric - verdens fjerdestørste firma, der også er amerikansk, Det er sjældent, at danske politikere når amerikanske avis-spalter, Undtagelsen er naturligvis Anders Fogh Rasmussen, der gang på gang var at finde i aviser i hele verden, da han var generalsekretær i NATO..Seneste